📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Najjaśniejszy pan wyłapał wpierdol
No to ten biały ma przejebane. Około 12-13 sekundy widać jak uderza czarnego. Będzie siedział za napaść na tle rasowym jak nic....
kurwa teraz te wszystkie "chlopy" to wygladaja jak pol dupy zza krzaka jakas paproc kurwa na lbie rurki to sie nie dziwie ze wpierdol dostal jak przy chodzeniu mu jaja cisna te spodnie, 90% tego co teraz jest to nawet chłopaka nie przypomina a jakies wypierdy z dupy
Oglądając czekałem tylko na skok na głowę i się nie zawiodłem.
Podpowiedzcie mi jakie zwierzęta skaczą sobie po głowie podczas walki? Czy tylko te czlowiekokształtne czarne małpy?
Podpowiedzcie mi jakie zwierzęta skaczą sobie po głowie podczas walki? Czy tylko te czlowiekokształtne czarne małpy?
To już nie te czasy "wpierdolu za garażami na długiej przerwie"
I dla tego powinny być oddzielne szkoły dla czarnych i białych xd
prawak halman ze stuleją na swoim mikrusie dostanie tak po ryju jak wroci we wrzesniu do szkolki XDD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów