📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Życie w takim świecie to musi być kosmos, nic dziwnego, że od małego ćpasz, kradniesz, w wieku 14 lat masz już dziecko. Nie wiesz czy dożyjesz jutra, bo może cię kula nawet przez przypadek trafić albo inny oćpaniec strzeli do ciebie dla kaprysu lub przez pomyłkę. Wiem, że to w dzisiejszym świecie nierealne, ale takie slumsy powinny być odgrodzone 20-metrowym płotem i odizolowane w 100%. Taka tkanka społeczeństwa musi żyć odizolowana i tyle, znaleźli się w takim położeniu, nie jest to wina dzieci, ale trudno. Z nich nigdy nic dobrego nie wyrośnie (chyba, że zaczną kopać w piłkę i trafią do Europy ), niech sobie tam żyją, strzelają do siebie, kradną i ćpają.
latino_lover napisał/a:
Wiem, że to w dzisiejszym świecie nierealne, ale takie slumsy powinny być odgrodzone 20-metrowym płotem i odizolowane w 100%.
Widzisz, a niektórzy narzekają na Mur bezpieczeństwa w Izraelu.
Już z dwojga złego to lepiej się urodzić w jakimś dzikim kraju 3go świata w Afryce (duży wybór) niż w królestwie da silviów...
Dzieci się tylko bawią, to takie figliki..
@Welur
Ja tam bym wolał chyba kulke dostać, niż być ukamieniowanym za czary albo ruchanie kozy.
Ja tam bym wolał chyba kulke dostać, niż być ukamieniowanym za czary albo ruchanie kozy.
Gymnorhinus napisał/a:
@Welur
Co ci przyszło do głowy, żeby ruchać kozę???
Gucwińska ci amputuje chuja, jak się dowie
Ja tam lubię Brazylię. Dostarcza nam tyle fajnych materiałów... Viva o Brasil
Dziecko zabiło dziecko - tego jeszcze nie widziałem.
W Brazylii są jakieś kryteria za co można być odstrzelonym?
AlaksanderLukaszenka napisał/a:
Za wszystko
A może on jest bohaterem miasta i sprzątnął rowerowego dilera. To może być dobry chłopak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów