📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Za sztuczna. Kutach by nie stanął
maychan, ta, ona Ciebie też by ruchała
ogolnie to pojebani jestescie;d
ej kurwa . ja kupiłem tez kolekcjonerską ale na ps3 i nie mam tej piły plazmowej . co jest kurwa grane ?? a może chodzi o to ze ja nie w stanach mieszkam .
są jeszcze dwa miejsca dla tych co "ale bym ją ruchał" bo ja też.A no i kolega z pokoju też by chciał.
i tak pewnie ma wielkiego kutasa
Co jest nadzwyczajnego w jej cyckach? Poza tym, że są poza waszym zasięgiem oczywiście, ale to już nie jest nadzwyczajne.
Nawet ich kurwa nie widać. w sumie
Nawet ich kurwa nie widać. w sumie
Ruchanie, grając w dead space, może kiedyś marzenia się spełnią ehh..
chciał bym mieć skośnooką żonę!
ale bym ruchał jej telewizor !
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów