📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ale bym ją jebał
@ up up up
zastanawia mnie, dlaczego jeśli chodzi o ruchanie zawsze używacie trybu przypuszczającego potencjalnego ?
zastanawia mnie, dlaczego jeśli chodzi o ruchanie zawsze używacie trybu przypuszczającego potencjalnego ?
ale ją ruchałem
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
saymonek napisał/a:
@ up up up
Bo zawsze istnieje potencjalne ryzyko że ma kutasa, nie zapominaj że jesteśmy na sadistic.pl
Kurcze. Kompletnie jej nie słyszałem. Jej cycki ją zagłuszały jak do mnie wołały: weź nas, weź nas!!!
A ja bym chciał zagrać w Dead Space, bo nie grałem. Oczywiście ruchając gwiazdę tego filmiku.
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Durny fejk.
Dead space mi wogóle nie podszedł.
ee tam dead space 2... jak bym mial taka laske to bym wogole nie gral, chyba nie musze mowic co bym wiekszosc czasu z nia robil?
Ale by mnie ruchała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów