Chłopaki dalej w formie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Że niby Jokasta i Edyp stworzyli kazirodczy związek, płodząc bachory!? No to kurwa ładnieście mnie książkę zaspoilerowali...
Cytat:
gojlad
Że niby Jokasta i Edyp stworzyli kazirodczy związek, płodząc bachory!? No to kurwa ładnieście mnie książkę zaspoilerowali...
Nie pierdol że nie wiedziałeś że Edyp ruchał własną matke, w gimbazjum jesteś czy co...?
Nie pierdol że nie wiedziałeś że Edyp ruchał własną matke, w gimbazjum jesteś czy co...?
Nie no wiedziałem...
Chciałem się tylko wygłupić, aby dostać trochę piw. W końcu ludzie lubią dopierdalać debilom...
A Edyp to przypadkiem w liceach nie jest omawiany? Chyba, że mi się coś popierdoliło...
Z tymi wydłubanymi oczami jest kilka motywów. Pierwszy, pośmiertnie jest się w takim stanie jak się umarło, więc oczu by nie miał - bał się patrzeć rodzicom w oczy. Drugi wymaga znajomości utworu. Wszyscy podejrzewają prawdę i odradzają Edypowi szukania bezbożnika, przez którego cierpi całe miasto, jednak Edyp się upiera. Jest świeżym królem i chce pokazać że na to zasługuje. Po ujawnieniu prawdy, uświadamia sobie że sam sobie dojebał i wydłubuje sobie oczy, wcześniej był ślepy na prawdę, to niech będzie ślepy całkiem.
Ja pamiętam tylko te czasy kiedy w gimnazjum (jeszcze wtedy), Edypa nie przerabialiśmy, dopiero w liceum. Cóż, ostatni zdrowy rocznik w końcu to mój rocznik, potem to smród i bieda umysłowa nastała..
Na to Syzyf:
- Yo motherfucker!
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Yo rollingstone!
Na to Syzyf:
- Yo motherfucker!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów