Nie ma to jak baba wychodzi z kuchni i tłumaczy facetom, jak się jeździ w terenie. A do tego jak wygląda i to bez makijażu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ładna, ma ciekawe hobby, ale ma strasznie denerwujący głos :/
wybitnie nie sadisticowy materiał i nawet to nudne już pierdolenie o babach w kuchni go nie uratuje.
kurcze znajdźcie sobie laskę ludzie
Jak jej tyłek szybko wysycha, to powinna zainwestować w dobry lubrykant
i to jest dobrze wydany projekt. Skromnie, trafia i nie wypierdolono na to w kuriwe publicznych, żebym pas zapiął i myślał jak jeżdżę...piwo
Dziewczyna przeciętna, dookoła dużo jest takich. Jak przestaniecie fapać do zdjęć i filmików i wyjdziecie, to może jakąś poznacie.
Tak od dłuższego czasu poważnie zastanawiam się czy jakiegoś patrola sobie nie sprawić. Tylko kto mi dobę wydłuży abym czas na to znalazł
wudun napisał/a:
Tak od dłuższego czasu poważnie zastanawiam się czy jakiegoś patrola sobie nie sprawić. Tylko kto mi dobę wydłuży abym czas na to znalazł
Ja osobiście polecałbym w offroad tak samo jak Edytka, raczej coś mniejszego. Bardziej zwinne, zwrotne i najważniejsze duuużo mniej pali, no i można utrzeć nosa tym w wielkich autach. Nie jestem jakimś tam znawcą, ale przymierzam się do zamiany osobówki na Suzuki Samuraja. Warunki spartańskie, ale w najtrudniejszych warunkach radzi sobie tak samo jak te kolosy. Najgorsze są takie średniaki.
Co do tej wielkości to można podyskutować, bo nieraz właśnie wielkość opon czy lift mają znaczenie przy podjazdach, trochę rajdów za sobą mam i z doświadczenia wiem, że takie małe autka, jakie preferuje Edyta bardzo dobrze sprawują się w terenie, ale jeśli są na początku wyścigu, ponieważ jeśli jakieś bagienko lub żwirownia zostanie wcześniej "przeryta" przez kolosy, to jednak taki samuraj, vitara, czy inny maluch wymiękają, w każdym bądź razie w każdym rozmiarze można szukać plusów i minusów. Tak swoją drogą to na filmiku w 8:43 jest ukazany akurat mankament patrola Y60, który skręca półosie i przeguby dość często z racji tego, że mosty są pancerne, ale za to półosie i przeguby już nie do końca. Wracając do sedna to filmik ciekawy, jest kilka rzeczy, do których można by się przyczepić, ale nie ma nic idealnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów