Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Nie ma to jak baba wychodzi z kuchni i tłumaczy facetom, jak się jeździ w terenie. A do tego jak wygląda i to bez makijażu.

"Świnie noszą koronę, orzeł w gównie tonie,
a czerwono białe płótno porwał wiatr."
Zgłoś
martinkane 2014-06-10, 19:49 8
Jej tyłek szybko wysycha
Zgłoś
glinglqnglowy glunglak 2014-06-10, 19:54 20
Fajna jest Przyjemnie się przez to ogląda.
Zgłoś
Zofar 2014-06-10, 19:56 1
"A do tego jak wygląda i to bez makijażu "
Po pierwsze , za chuja nie wiem jak wywnioskować to że nie ma makijażu bo obejrzałem całość i za chuj nie da sie jednoznacznie tego określić . Po drugie autor najwyraźniej wyznaje zasadę kto wybrzydza ten nie rucha bo ona nie wygląda , jedynie ma przyjemny głos i figure . Zbliżenie jej stóp mogli sobie darować xD

Per Aspera Ad Astra
Zgłoś
chrucik 2014-06-10, 20:21 3
Huehuehue jagódka która mówi "skonczyć", nosi koronkową bluzkę na sam czerwony stanik i to z jebitnym push-up'em. No kurwa jakie to przewidywalne...
Zgłoś
benzedrine 2014-06-10, 20:52 1
szczerze mówiąc nie wiem co to offroad (albo wiem tylko nazwy nie znałam), ale po tym filmiku wyobrażam sobie, że nie pojeżdżę po dziurach i górkach tylko co chwilę wyłażę z tego auta, bo tu poziom wody, tu podkopać, tu cośtam położyć...
@Zofar przyjemny głos? serio? nie ma makijażu
Zgłoś
jv69 2014-06-10, 20:54 2
...HaHa ile ludzi tyle opini... mnie tam jej głos wkurwia... a tak poza tym to przyjemna dziewoja
Zgłoś
ozarimielin 2014-06-10, 21:03
za daleko od kuchni
Zgłoś
Wiochmen 2014-06-10, 21:23
dla mnie to moze sie walic na ryj,a niech te swoje zlote rady trzyma dla innych pizd,albo po rodzince nie opowiada
Zgłoś
teken 2014-06-10, 21:24 4
Przyjemna kobitka.

Zgłoś
issenpl 2014-06-10, 21:30 6
teken napisał/a:

Przyjemna kobitka.

Zwykły pojemnik na nasienie.
Zgłoś
MrBercik91 2014-06-10, 21:33 59
@up Na pewno nie na Twoje.
Zgłoś
maksym_gorki 2014-06-10, 21:35 8
Dajcie spokój. Fajna, zdrowa dziewczyna, która lubi terenówki i błoto. Do tego całkiem słodka, a i zna się coś niecoś na rzeczy. No, ale ze strony nudnych, zakompleksionych no-llife'ów hejt dla zasady, nie?
Zgłoś
dzorczKlunej 2014-06-10, 21:36 1
Co się będę rozpisywał. Brołbym

Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
Zgłoś
dawidbak 2014-06-10, 21:39
Miłe dziewcze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów