📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no kur nie wiadomo czy dziadeczek spierd++il z miejsca wypadku czy tez nie do usuniecie filmik
A teraz gównem, i nie w koronie.
Macx83wwww napisał/a:
Kiedyś ten kraj zwano ,,Perłą w koronie brytyjskiej"...
Brytyjczycy okradli Indie na około 45 trylionów dolarów na dzisiejsze pieniądze. Gdyby nie Indie, Wielka Brytania byłaby dzisiaj tylko troszkę bardziej rozwinięta od Hiszpanii. A jak wyglądałyby Indie ?
Eknen napisał/a:
Brytyjczycy okradli Indie na około 45 trylionów dolarów na dzisiejsze pieniądze. Gdyby nie Indie, Wielka Brytania byłaby dzisiaj tylko troszkę bardziej rozwinięta od Hiszpanii. A jak wyglądałyby Indie ?
Kupili by papieru do wytarcia dupy za 45 trylionów?
Teraz to drzazga w dupie.
Eknen napisał/a:
Nie miało być piwa, Brytyjczycy okradli pół Świata, więc do do pierwszej części się zgadzam, co do sugestii, że Indie byłyby bogate, już nie, tam dalej jest podział na kasty, zabobony, ogromne różnice społeczne, problem z przeludnieniem, brak poszanowania prawa.
typowy sadistic, gdy już się śmiejesz, film dopierdala jeszcze mocniej xD kocham to xD
koleś pewnie z wyprutymi flakami pod kołem ciągnika a dziadek tylko patrzy czy aby rower cały i koła nie pokrzywione
Dobrze że w miarę szybko jechali bo by nie zdarzyli pod ten ciagnik.
Jebany stary pedalarz do utylizacji, Jedzi jak kurwa jebana pizda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów