📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kraczek napisał/a:
nie wiem co palili , ale to coś jest dobre....
Prawdopodobnie szałwia wieszcza
Jeżeli masz kogoś znajomego. Jeżeli nie to na tej stronce można zamówić wszystkie rodzaje i ile się chce. Najlepsze jest to, że wysyłają do Polski. Ceny niestety są wysokie, ale myślę, że warto.
Swoją drogą SD ma taki motyw ciekawy że po rozruszaniu receptorów suszem(np, 2-3 razy w tygodniu przez miesiąc np) receptory więcej wyłapują Salwinoryn A(gł. subst aktywna w SD) równa się mocniejszymi i dłuższym tripem(gdzieś czytałem że max poziom osiągnięty oscylował około 10 lub 15 min) + oczywiście są różne poziomy "wtajemniczenia" w tripie od najsłabszego zwiększenia "czucia" otoczenia poprzez CEV'Y, OEV'y aż do utraty ego(szałwia wszakże nie jest psychodelikiem a dysocjantem a dysocjanty mają do tego potencjał via Benzo).
Ogólnie mówiąc fajna zabawa, ale może skończyć się źle(choć w sumie jak ktoś zje dużo TR czy innego gówna to może skończyć trip gorzej np. skokiem z mostu uciekając przed pająkami z cyberprzestrzeni etc)
Swoją drogą SD ma taki motyw ciekawy że po rozruszaniu receptorów suszem(np, 2-3 razy w tygodniu przez miesiąc np) receptory więcej wyłapują Salwinoryn A(gł. subst aktywna w SD) równa się mocniejszymi i dłuższym tripem(gdzieś czytałem że max poziom osiągnięty oscylował około 10 lub 15 min) + oczywiście są różne poziomy "wtajemniczenia" w tripie od najsłabszego zwiększenia "czucia" otoczenia poprzez CEV'Y, OEV'y aż do utraty ego(szałwia wszakże nie jest psychodelikiem a dysocjantem a dysocjanty mają do tego potencjał via Benzo).
Ogólnie mówiąc fajna zabawa, ale może skończyć się źle(choć w sumie jak ktoś zje dużo TR czy innego gówna to może skończyć trip gorzej np. skokiem z mostu uciekając przed pająkami z cyberprzestrzeni etc)
Człowiek ćma, ot co.
" Mózgojebów, ktore sluza tylko po to zeby miec wielka bombe na ban"
@Qmshot
Tobie szałwia nie ma czego jebać. I gówno o niej wiesz.
" Mózgojebów, ktore sluza tylko po to zeby miec wielka bombe na ban"
@Qmshot
Tobie szałwia nie ma czego jebać. I gówno o niej wiesz.
Teraz każdy leci do sklepu po szałwie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów