18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
A................N 2010-11-08, 22:48
Dostał maczetą
Zgłoś
push3k 2010-11-08, 22:51 1
maclaw napisał/a:

Ty chyba kurwa nie wiesz kto to jest kibic

Akurat tam spałowani zostali rzekomo bez konkretnego powodu przez ochronę zamówioną na mecz.
wiaralecha.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=683...

A to nie są ani kibole ani też zwykli kibice. To są ultrasi. Pisałem kibic, bo nie spodziewałem się, że ktoś się o to czepi.
Zresztą tu nie chodzi o to kto dostał, a o to, że ktoś w ogóle dostał i jest fajny widok.
talish napisał/a:

byłem na tym meczu w pracy.

Tak, na pewno...
Zgłoś
talish 2010-11-08, 23:06 1
Tak, na pewno to Ty jesteś debilem. W dupie byłeś, gówno widziałeś i chujem się przykrywasz.
Zgłoś
push3k 2010-11-08, 23:08
talish napisał/a:

Tak, na pewno to Ty jesteś debilem. W dupie byłeś, gówno widziałeś i chujem się przykrywasz.

Hoho, jaki dowcipny.
Poziomem mnie przewyższyłeś setki razy.
Zgłoś
Mephic 2010-11-08, 23:16
@up no kurwa był w pracy, ktoś musi toi toie rozstawiać.
Zgłoś
R................x 2010-11-08, 23:21
Pałki teleskopowe to bardzo zmyślne urządzenia
Zgłoś
krzychu1388 2010-11-08, 23:24
Co on taki zszokowany ?
Zgłoś
~Conscribo 2010-11-08, 23:25 1
że też u mnie na dzielni takie rzeczy muszą się dziać...

kibic to kibic, kibol to kibol. Prawdziwych kibiców to ja widuję w knajpach jak się wydzierają do telebimów oglądając mecze. "prawdziwy kibic na mecze chodzi" ktoś mi za chwilę zarzuci - i pewnie ci z knajp też by poszli sobie z przyjemnością, ale w pubie jest dużo mniejsze ryzyko dostania po ryju od kibola albo omyłkowo od policjanta.

nie napinać się bo warny posypię

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
kawu1 2010-11-08, 23:36 1
szkoda że mu tego głupiego ryja nie urwało !
Zgłoś
HezroX 2010-11-09, 0:05 4
Lech od dworca do stadionu nie mial praktycznie zadnej obstawy, jakby chcieli byc chuliganami a nie kibolami (bo slowo kibol zadnego kibica nie hanbi) to by zdarzyli pol miasta rozpierdolic Kiedy przyszli na mecz, otworzyli sobie brame, weszli na sektor, caly stadion byl poroztwierany (wszystkie bramki i przejscia). Zapedzili sie az na sektory Ruchy, ale ogarneli sie sami i spokojnie powoli wrocili do sektora gosci (2,5h przed meczem, kibicow Ruchu jeszcze nie bylo na stadionie). A ochrona z piana na mordach wpadla i zaczela napierdalac wszystkich z teleskopowek po lbach tez, gazowac (choc ich dowodca z poziomu murawy tego zabranial).. ochrona idac na Lecha darla sie "jedziemy z nimi".. niektorzy za bardzo szpanowali gazem i kiedy zostal im odebrany nie bylo im tak do smiechu. W koncu caly gaz wypsikali.. na szczescie dla nich na pomoc przyszla armatka wodna. Ochrona SCORPION ochraniajaca rowniez pare innych stadionow na Slasku z agresji znana jest w kibicowskim swiatku. Przekonalem sie tez o tym na wlasnej skorze.

Nie lubie Lecha, ale na szczescie Wiara Lecha, stowarzyszenie kibicow, jest skuteczne i ma za soba prawnikow. Scorpionsi moga dlugo nie pokozaczyc.

POZDRO dla wszechwiedzacych madrali, ktorzy nigdy na meczu nie byli.
Zgłoś
push3k 2010-11-09, 1:34
Conscribo napisał/a:

i pewnie ci z knajp też by poszli sobie z przyjemnością, ale w pubie jest dużo mniejsze ryzyko dostania po ryju od kibola albo omyłkowo od policjanta.

No... mam co do tego wątpliwości...
Byłem na wielu meczach, w niższych i wyższych ligach, za granicą i nigdy nie dostałem, a tylko raz widziałem zadymę (derby Rzeszowa z 10 lat temu). Co prawda kogoś wywalali z trybuny ochroniarze, bo coś czy jakieś tam race czy petardy, ale zadymy...
Za to z knajp to co rusz można trafić na kilku agresywnych co się pobija czy będzie zaczepiać.
Zgłoś
a................t 2010-11-09, 2:02
Sie znalezli wojownicy idzie na mecz, mysli, ze bedzie fajnie podymic, a potem sie sra bo mu krwi upuscili zlamane kundle
Zgłoś
~Conscribo 2010-11-09, 2:23
z tego dworca to do stadionu z 500m jest wieelką obstawe trzeba

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
TedBundy 2010-11-09, 7:54
az mu farba oczami poszla
Zgłoś
R................x 2010-11-09, 8:55
HezroX napisał/a:

(bo slowo kibol zadnego kibica nie hanbi)

Hańbi i to bardzo.

push3k napisał/a:

No... mam co do tego wątpliwości...
Byłem na wielu meczach, w niższych i wyższych ligach, za granicą i nigdy nie dostałem, a tylko raz widziałem zadymę (derby Rzeszowa z 10 lat temu). Co prawda kogoś wywalali z trybuny ochroniarze, bo coś czy jakieś tam race czy petardy, ale zadymy...
Za to z knajp to co rusz można trafić na kilku agresywnych co się pobija czy będzie zaczepiać.

Miałeś szczęście, ja trafiłem na zadyme w lidze okręgowej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów