Za nic na pewno nie dostał. Dwóch do szpitala odwieźli i lechici teraz mają jakieś pretensje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dostał maczetą
maclaw napisał/a:
Akurat tam spałowani zostali rzekomo bez konkretnego powodu przez ochronę zamówioną na mecz.
Ty chyba kurwa nie wiesz kto to jest kibic
wiaralecha.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=683...
A to nie są ani kibole ani też zwykli kibice. To są ultrasi. Pisałem kibic, bo nie spodziewałem się, że ktoś się o to czepi.
Zresztą tu nie chodzi o to kto dostał, a o to, że ktoś w ogóle dostał i jest fajny widok.
talish napisał/a:
Tak, na pewno...byłem na tym meczu w pracy.
Tak, na pewno to Ty jesteś debilem. W dupie byłeś, gówno widziałeś i chujem się przykrywasz.
talish napisał/a:
Hoho, jaki dowcipny.Tak, na pewno to Ty jesteś debilem. W dupie byłeś, gówno widziałeś i chujem się przykrywasz.
Poziomem mnie przewyższyłeś setki razy.
Pałki teleskopowe to bardzo zmyślne urządzenia
Co on taki zszokowany ?
że też u mnie na dzielni takie rzeczy muszą się dziać...
kibic to kibic, kibol to kibol. Prawdziwych kibiców to ja widuję w knajpach jak się wydzierają do telebimów oglądając mecze. "prawdziwy kibic na mecze chodzi" ktoś mi za chwilę zarzuci - i pewnie ci z knajp też by poszli sobie z przyjemnością, ale w pubie jest dużo mniejsze ryzyko dostania po ryju od kibola albo omyłkowo od policjanta.
nie napinać się bo warny posypię
kibic to kibic, kibol to kibol. Prawdziwych kibiców to ja widuję w knajpach jak się wydzierają do telebimów oglądając mecze. "prawdziwy kibic na mecze chodzi" ktoś mi za chwilę zarzuci - i pewnie ci z knajp też by poszli sobie z przyjemnością, ale w pubie jest dużo mniejsze ryzyko dostania po ryju od kibola albo omyłkowo od policjanta.
nie napinać się bo warny posypię
Lech od dworca do stadionu nie mial praktycznie zadnej obstawy, jakby chcieli byc chuliganami a nie kibolami (bo slowo kibol zadnego kibica nie hanbi) to by zdarzyli pol miasta rozpierdolic Kiedy przyszli na mecz, otworzyli sobie brame, weszli na sektor, caly stadion byl poroztwierany (wszystkie bramki i przejscia). Zapedzili sie az na sektory Ruchy, ale ogarneli sie sami i spokojnie powoli wrocili do sektora gosci (2,5h przed meczem, kibicow Ruchu jeszcze nie bylo na stadionie). A ochrona z piana na mordach wpadla i zaczela napierdalac wszystkich z teleskopowek po lbach tez, gazowac (choc ich dowodca z poziomu murawy tego zabranial).. ochrona idac na Lecha darla sie "jedziemy z nimi".. niektorzy za bardzo szpanowali gazem i kiedy zostal im odebrany nie bylo im tak do smiechu. W koncu caly gaz wypsikali.. na szczescie dla nich na pomoc przyszla armatka wodna. Ochrona SCORPION ochraniajaca rowniez pare innych stadionow na Slasku z agresji znana jest w kibicowskim swiatku. Przekonalem sie tez o tym na wlasnej skorze.
Nie lubie Lecha, ale na szczescie Wiara Lecha, stowarzyszenie kibicow, jest skuteczne i ma za soba prawnikow. Scorpionsi moga dlugo nie pokozaczyc.
POZDRO dla wszechwiedzacych madrali, ktorzy nigdy na meczu nie byli.
Nie lubie Lecha, ale na szczescie Wiara Lecha, stowarzyszenie kibicow, jest skuteczne i ma za soba prawnikow. Scorpionsi moga dlugo nie pokozaczyc.
POZDRO dla wszechwiedzacych madrali, ktorzy nigdy na meczu nie byli.
Conscribo napisał/a:
No... mam co do tego wątpliwości...i pewnie ci z knajp też by poszli sobie z przyjemnością, ale w pubie jest dużo mniejsze ryzyko dostania po ryju od kibola albo omyłkowo od policjanta.
Byłem na wielu meczach, w niższych i wyższych ligach, za granicą i nigdy nie dostałem, a tylko raz widziałem zadymę (derby Rzeszowa z 10 lat temu). Co prawda kogoś wywalali z trybuny ochroniarze, bo coś czy jakieś tam race czy petardy, ale zadymy...
Za to z knajp to co rusz można trafić na kilku agresywnych co się pobija czy będzie zaczepiać.
Sie znalezli wojownicy idzie na mecz, mysli, ze bedzie fajnie podymic, a potem sie sra bo mu krwi upuscili zlamane kundle
HezroX napisał/a:
(bo slowo kibol zadnego kibica nie hanbi)
Hańbi i to bardzo.
push3k napisał/a:
No... mam co do tego wątpliwości...
Byłem na wielu meczach, w niższych i wyższych ligach, za granicą i nigdy nie dostałem, a tylko raz widziałem zadymę (derby Rzeszowa z 10 lat temu). Co prawda kogoś wywalali z trybuny ochroniarze, bo coś czy jakieś tam race czy petardy, ale zadymy...
Za to z knajp to co rusz można trafić na kilku agresywnych co się pobija czy będzie zaczepiać.
Miałeś szczęście, ja trafiłem na zadyme w lidze okręgowej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów