Za nic na pewno nie dostał. Dwóch do szpitala odwieźli i lechici teraz mają jakieś pretensje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
łeb to to ma pusty to i echo od uderzenia mu zęby wybiło xD
Nie lubię hejterów. I trolli.
ten zakrwawiony nie może wyjść z podziwu ze policja jednak może komuś przyjebać
JP na 99% bo jednak mi zajebali hahahhaa
JP na 99% bo jednak mi zajebali hahahhaa
@conscribo
ok, byle by pamietac, ze nie wszyscy mlodzi kibice z szalikami na szyjach, spiewajacy pyrzspiewki i robiacy mlyn to pseudokibice.
Ale do bydla niech twardo napierdalaja.
ok, byle by pamietac, ze nie wszyscy mlodzi kibice z szalikami na szyjach, spiewajacy pyrzspiewki i robiacy mlyn to pseudokibice.
Ale do bydla niech twardo napierdalaja.
a moze chcieli dotrzec do jego prawdziwego wnetrza... i znalesc puszke pandory a wniej olowek xD
jaki zesrany , tak chciał przykozaczyć ze jest JP na 100% i w ogóle w tym swoim obsranym szaliczku, a teraz wodzi oczkami za mamusią
push3k napisał/a:
Efekt użycia pałki teleskopowej na kibicu
Ty chyba kurwa nie wiesz kto to jest kibic
A mówili mu by nie dawał na opisy JP JP na 100%
byłem na tym meczu w pracy. I powiem wam tyle, to co zrobiło rozpierdol nie można nazwać kibicami, i brawa dla tego co tej kurwie łeb rozjebał. Bo normalny człowiek przychodzi na mecz a nie po to żeby rozpierdolić swój stadion, szacunek dla prawdziwych kibiców ale dla kiboli i takich pseudokozaków co tylko w grupie czują się twardzi może być tylko wpierdol. Brawo dla tego co wykonał fatality!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów