Widzicie co was może spotkać ćpuny ??? Wklejam te zdjęcie w celu ostrzeżenia.
Widzicie co was może spotkać ćpuny ??? Wklejam te zdjęcie w celu ostrzeżenia.
I wąchasz hasz, ale ty mnie nie oszukasz!"
AFER - S. Hawking, czyli człowiek, którego gówno ma większe IQ niż Ty i Twoja rodzina razem wzięci...
A może weź młotek i wstrzyknij sobie ze 4 działki w ten głupi łeb...
Before - B. Gates, czyli człowiek, który (jak już napisano) w ciągu sekundy zarabia więcej niż Ty kiedykolwiek będziesz gimbazjalny gamoniu
AFER - S. Hawking, czyli człowiek, którego gówno ma większe IQ niż Ty i Twoja rodzina razem wzięci...
Ty to kurwa tak na serio?
Aż żal mi ludzi którzy chcą udowadniać innym że na zdjęciu są dwie różne osoby. Każdy to kurwa wie i każdy ich obu zna a wy się sracie i myślicie że wszyscy tacy głupi jak wy mądrzy.
To jest ta sama osoba! Tylko na pierwszym zdjęciu jest przed wstrzykiwaniem marihuany, a na drugim już po. Całkowity paraliż. Czaisz k***a?
A może weź młotek i wstrzyknij sobie ze 4 działki w ten głupi łeb...
Before - B. Gates, czyli człowiek, który (jak już napisano) w ciągu sekundy zarabia więcej niż Ty kiedykolwiek będziesz gimbazjalny gamoniu
Do prawdy jesteś zajebisty Ale idź być zajebistym na inny portal.
Nie wieże w poziom niektórych komentów . Amerykanie przy was to geniusze.
To prawda. Ale z ortografią mógłbyś powalczyć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów