Widzicie co was może spotkać ćpuny ??? Wklejam te zdjęcie w celu ostrzeżenia.
Widzicie co was może spotkać ćpuny ??? Wklejam te zdjęcie w celu ostrzeżenia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1. polux
2. Aotearoa
3. toshiroo
4. zaqroot
Proponuje dożywotni zakaz opuszczania gimnazjum.
to są DWIE różne osoby, idioto!
Pozwól że sprecyzuję i
ten Pan po lewej co jest napisane "BEFORE" to William (Bill) H. Gate - prezez Microsoftu (zarabia w sekude wiecej niz jstes w stanie wysrać)
ten Pan po prawej co jest napisane "AFTER" to nie pamięta....
Jak już chcesz się wymądrzać, to chociaż mów wszystko, a nie tylko część. Pan po prawej to Stephen Hawking. Teraz wracaj do kuchni.
Pozwól że sprecyzuję i
ten Pan po lewej co jest napisane "BEFORE" to William (Bill) H. Gate - prezez Microsoftu (zarabia w sekude wiecej niz jstes w stanie wysrać)
Nie spinaj dupy tak To tylko żart. Sadol to jednak nie jest strona dla Ciebie.
Pozwól że sprecyzuję i
Trol? Debil?
Chuj z tym, utylizować
Pozwól że sprecyzuję i
Nie wiedziałem jak to skomentować, ale spokojnie!
Znalazłem specjalistę
+ bonus.
Cycki zawsze w cenie.
To jest ta sama osoba! Tylko na pierwszym zdjęciu jest przed wstrzykiwaniem marihuany, a na drugim już po. Całkowity paraliż. Czaisz kurwa?
(zarabia w sekude wiecej niz jstes w stanie wysrać)
A myślałem, że tylko w Polsce tak marne zarobki.
Pozwól że sprecyzuję i
I dlatego powinien być stosowany zakaz wnoszenia laptopów do kuchni.
Pozwól że sprecyzuję i
nie podniecaj się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów