Ostatnio wam się spodobało , więc pomyślałem iż wstawię jeszcze jedno. Nie ma tu nic sadystycznego, a jedyne co czarne to tło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ciekawe ile czasu trzeba poświęcić żeby dojść do takiej perfekcji? pewnie w chuj i jeszcze troche
:OO super mój mistrz !
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
zwinne ma palcy.. a jak to jest muzyka ze skyrim to pasuje tutaj jak kutas do kozy, ale nie wiem bo się nie znam
peliniusz napisał/a:
ciekawe ile czasu trzeba poświęcić żeby dojść do takiej perfekcji? pewnie w chuj i jeszcze troche
pewnie tyle co ty spędzasz bezczynnie na sadisticu
bardzo fajnie to wyglada , ale u mnie w pracy co drugi poker croupier tak potrafi
a co do pytania ile czasu na to trzeba , znam goscia co potrafi wywijac podobnie kartami zaledwie po pol roku cwiczenia , inny potrzebwal paru lat wiec to juz zalezy od jednostki.
Ja osobiscie siedze w biznesie kilka miesiecy i nie potrafie az ak dobrze kartami wywijac, ale kto wie , moze kiedys
Piwko!
a co do pytania ile czasu na to trzeba , znam goscia co potrafi wywijac podobnie kartami zaledwie po pol roku cwiczenia , inny potrzebwal paru lat wiec to juz zalezy od jednostki.
Ja osobiscie siedze w biznesie kilka miesiecy i nie potrafie az ak dobrze kartami wywijac, ale kto wie , moze kiedys
Piwko!
musiał dużo się tasować
uwielbiam kurwa jak ktoś wybiera czcionkę bez polskich znaków i pisze z polskimi znakami.
Taki typowy polityk umie lepiej.
Nie tylko nie wiesz, gdzie twoja kasa, ale nie wiesz kiedy zniknęła
Nie tylko nie wiesz, gdzie twoja kasa, ale nie wiesz kiedy zniknęła
Gdyby krupier tyle czasu tasował z blindami np. 20 min, to by go tam zajebali
gozdek napisał/a:
peliniusz napisał/a:ciekawe ile czasu trzeba poświęcić żeby dojść do takiej perfekcji? pewnie w chuj i jeszcze troche
pewnie tyle co ty spędzasz bezczynnie na sadisticu
Troche to zajmuje. Trick ode mnie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów