📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś wie co to za nuta, która leci jak palą zielsko ?
konkretjak150 napisał/a:
Jeszcze się nigdy po grzybach nie powiesiłem.
a brałeś heroine po tych grzybach jak ci kolesie z filmiku?
@Trisz - na końcu masz wszystkie kawałki podane w napisach
@konkretjak150
No, ale mózg to ci trochę przeżarło, skoro głupiego filmiku nie potrafisz ogarnąć.
No, ale mózg to ci trochę przeżarło, skoro głupiego filmiku nie potrafisz ogarnąć.
konkretjak150 napisał/a:
Jeszcze się nigdy po grzybach nie powiesiłem.
Jeszcze wszystko przed Tobą
oj tam oj tam
pojedynczo to jest lajcik..
pierdyknac sobie miksa przykladowo: alko, ziolko, fetka, dla koloru pare pigul..
wtedy jest milo i sympatycznie
to dla mnie jak slodycze
pierdyknac sobie miksa przykladowo: alko, ziolko, fetka, dla koloru pare pigul..
to dla mnie jak slodycze
seweryn2207 napisał/a:
oj tam oj tam
to dla mnie jak slodycze
done that
tylko ze piguly byly psyhodeliczne i nie dalo rady nic ogarnac dopiero po jakies godzinie-2ch podloga mnie przestala oslepiac
Grzyby rozkurwiły system! Ryknęłam śmiechem na całą kamienicę.
SLyBoogie....takie mixy jak alko trawa i białko w Polsce są dość popularne..ale bardziej lecą na jakiś imprezach...ale wtedy jest naprawdę "milo"
pamiętam jak stałem u kumpla na chacie w sylwestra...i ci wszyscy ludzie śmigali obok mnie jakby przyspieszeni o co najmniej 5 razy.. xD ale chwilowo są takie loty
pamiętam jak stałem u kumpla na chacie w sylwestra...i ci wszyscy ludzie śmigali obok mnie jakby przyspieszeni o co najmniej 5 razy.. xD ale chwilowo są takie loty
cisek666 napisał/a:
Opierdoliłbym pare pak Acodinu, ale nie mogę. Nikt na dworcu nie chce mi zapłacić za robienie loda.
Nie stać Cię na wydatek rzędu 15-20 zł?? Pożyczę Ci, bo po tych kilku pakach na raz pewnie już więcej niczego nie będziesz potrzebować.
@kampol
to swoją drogą ale nie jest to dla Ciebie jak "słodycze" . A kolega wyżej chwali się jaki to narkoman z niego nie jest ... Nic tylko czekać na złoty strzał po tabsach , alku , szutrze i kwasie... bo baka nic nie psuje
to swoją drogą ale nie jest to dla Ciebie jak "słodycze" . A kolega wyżej chwali się jaki to narkoman z niego nie jest ... Nic tylko czekać na złoty strzał po tabsach , alku , szutrze i kwasie... bo baka nic nie psuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów