czyli jak graficy nas robią w konia..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nic odkrywczego, ale filmik jadnie zrobiony
Tzw "Green Screen", wieszasz na ścianie zieloną płachtę, umiejętnie oświetlasz pomieszczenie i kręcisz dowolną scenę. Potem tylko do programu do obróbki video i gotowe. Jak już kręcicie, to nie polecam ubierać czegoś zielonego - wiadomo co się stanie.
Ale to tylko w Ameryce, u nas na pewno tak się nie robi.
nie - nasi jadą na kreml by wysadzić go w powietrze kiedy im potrzebna taka scena - to samo z wypadkami na pełnym morzu
moje dzieciństwo właśnie runęło ....
ale z nich chuje
Ja pierdolę Sam siedzę troszkę w "filmie" ale nie wiedziałem, że tak często z tego korzystają.
nie mesiash: nasi nie kręcą filmów o wysadzaniu kremla w powietrze ani o wypadkach na pełnym morzu bo nie mają na to kasy
żeby aż tak wykorzystywać grafikę to się nie spodziewałem..
z innej beczki: kojarzy ktoś nazwę utworu w tle? Bardzo mi się podoba
z innej beczki: kojarzy ktoś nazwę utworu w tle? Bardzo mi się podoba
No jasne że nasi tego nie stosuj, bo jak kurwa, mają dorabiać kuchnie u ryśków w klanie?
chujowi ci graficy widac ze to jest tak zmontowane a nie powinno byc widac
w tle gra Emancipator - lionheart.
Polecam popatrzeć sobie na lastfm. Wydał dwie płyty tylko, stara zdecydowanie lepsza.
[;
Polecam popatrzeć sobie na lastfm. Wydał dwie płyty tylko, stara zdecydowanie lepsza.
[;
mesiash napisał/a:
nie - nasi jadą na kreml by wysadzić go w powietrze kiedy im potrzebna taka scena - to samo z wypadkami na pełnym morzu
Nie chodzi mi o wypadki, tylko takie proste sceny na ulicy. Tam większość to greenscreen i heyah, a u nas normalnie na ulice wychodzą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów