Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a żaden nie wpadł na genialny pomysł ,że jak się zdejmie buty to łatwiej poźniej zdjąć spodnie....
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!

@Up pewnieTy bys opanowany niczym leon zawodowiec zdjal buciki i jeszcze spodnie zlozyl w kostke

Dobrego ma kumpla, gasił ogień własnym ciałem, szacun.
pedał ktory filmował zamiast rechotac jak swiniak to mogłby pomóc koledze, ktory sie palil. Co za błazen...
Velture napisał/a:
K🤬a żaden nie wpadł na genialny pomysł ,że jak się zdejmie buty to łatwiej poźniej zdjąć spodnie....
A ja bym wpadł na to, że jeśli obok jest około 3tony piasku to mógłbym go wykorzystać. Ale co ja tam wiem o gaszeniu pożarów, przecież mamy forumowych strażaków.

w p🤬du skoro taki chciał być efektowny powinni go polać jeszcze po włosach i wcześniej przywiązać do drzewa...

RiP napisał/a:
Dobrego ma kumpla, gasił ogień własnym ciałem, szacun.
Taaa ale najpierw go k🤬a podpalił...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie