📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ciekawe co się z nią dzieje, gdy ta ma katar wodnisty. Płucze sobie nim zęby?
No cóż opis nie do końca oddaje prawdę ale pewne jest jedno: dziewoja zapewne umie całować sisiaka!
Głupota nie zwalnia od myślenia.
@up, nie wiem jak Ty, ale ja wolę kończyć w tak młodej cipeczce niż buzi. Dorośniesz - zrozumiesz.
Takewon napisał/a:
jak byś skończył jej w buzi to by nosem wyleciało
W tym cała atrakcja ;]
to nie ma nic wspólnego z zębami mądrości, znam gościa który tak potrafi
Otóż ma. Oto oryginalny opis umieszczony pod filmem, w którym dziewczyna wyjaśnia sytuację:
Cytat:
Extraction of my upper right wisdom tooth caused a whole between my sinus and mouth. This is kinda gross but funny, this is why i need surgery on Friday, apparently I have a sinus infection and they cut into my nose when removing my right upper wisdom tooth, its hurting terribly and is causing some problems but hopefully it will be fixed soon, I am just trying to make a joke of it when i can....lol even if Im making fun of myself....thanks to Jason the camera man hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów