Rozwścieczony kairski student w odwecie za zamordowanego kolegę rzuca w policyjny gołębnik koktajlem mołotowa. Studenciaka złapali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policjant nie był niewinny. Stanął po stronie morderców studenta i dodatkowo brał za to pieniądze.
@RedIsGood
Chyba Ty żartujesz. W Krakowie pałęta się sporo włoskich koleżanek. Hiszpanek jest od zajebania, jednak najczęściej to małej i grube kaszaloty. Taka iberyjska żyleta to na imprezach rozchwytywany, często nieosiągalny skarb.
Chyba Ty żartujesz. W Krakowie pałęta się sporo włoskich koleżanek. Hiszpanek jest od zajebania, jednak najczęściej to małej i grube kaszaloty. Taka iberyjska żyleta to na imprezach rozchwytywany, często nieosiągalny skarb.
@treber Źródło podaje datę wrzucenia filmu 3 lata temu i miejsce jako Egipt.
Tam znowu się na ulicach napierdalają? Kogo tym razem obalają?
Oni kurwa nie potrafią inaczej okazać emocji niż te "alah srakbar"?
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Na ten semestr na erasmusa do Polski przyjechali muslimy z Iraku. Jak wszedłem na zajęcia to szoku dostałem. Jedna ma ze 130cm wzrostu i burkę w kwiatki jak staruszka, druga ma ze 160cm wzrostu i ze 100kg wagi, trzeci ma z 180cm wzrostu, chudy jak szczypiorek a głowa wielka i bardzo dziwnoształtna, jakby niewypałem dostał w potylice. A ja kurwa narzekałem na Ukraińców... Gdzie są te Italianki? Te Hiszpanki?!
Dziwisz się jak większość tych niedojebów powstała z kazirodczych związków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów