18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Egzamin
S................x • 2012-02-15, 5:04
Sytuacja z egzaminu.
Profesor - Mam nadzieję, że każdy ma arkusz papieru kancelaryjnego, za chwilę zapiszę na tablicy pytania, za poprawną odpowiedź stawiam jeden punkt, za niepoprawną zero, nie daję żadnych połówek, ćwiartek et cetera. Proszę odpowiedzieć wyczerpująco, zawierając wszystkie możliwe aspekty. Aby zdać, wymagane jest 50% plus 1.

Profesor zaczął zapisywać na tablicy pytania. Po drugim odłożył pisak, spojrzał na salę i rzekł - Macie pół godziny, życzę powodzenia.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zilo210 2012-02-15, 17:00
pakicito napisał/a:

widze kolega zilo210 z pare tematow wyzej

Naprawdę nie rozumiem. Czy jeżeli dowcip nie kończy się zajebiście zrozumiale to naprawdę musi być chujowy? Albo jeżeli w dowcipie nie ma podtekstu o ruchaniu, pedofilach, kościele czy innym gównie? Kurwa ludzie, jak już ktoś wcześniej napisał, myślałem, że na sadisticu siedzi więcej mądrych ludzi, ale za każdym razem gdy pojawią się dowcip/filmik, który wymaga choć chwili zastanowienia, to spotyka się z krytyką. No ja pierdolę.
Zgłoś
p................z 2012-02-15, 17:23
cossac napisał/a:

De bi lu jeżeli wymagane jest 51% by zdać to musisz oba zadania na maksie pocisnąć kretynie skoro nie daje 0,5 0,25 itd. Po za tym to 50% plus 1 to nie jest do końca wyjaśnione (nie wiadomo czy % (co ja przyjąłem) czy zadanie), ale bądź co bądź wniosek jest poprawny dla obu stwierdzeń- trzeba wyjebać maksa

ed
Zgłoś
S................x 2012-02-15, 17:37
modzgi napisał/a:

Pewnie prawo,jakieś chujwieco podobne co każdy studiuje
Możesz sobie studiować to gówno, i tak po tym na 99% jeśli ciebie mamusia lub tatuś nigdzie nie wkręci, to będziesz klepać kebaby w budce.

A tak, dosyć durne prawo, ale prawo. A co do studiów, prowadzę własną działalność i wysokość zarobków w miarę mnie satysfakcjonuję, jednak są tacy, co pomimo tego chcą mieć mgr przed nazwiskiem.
elaks napisał/a:

Niech zgadnę... Powszechna historia państwa i prawa na UWr?

Blisko, ale nie.
Zgłoś
Wojna:) 2012-02-15, 17:39
Jaki to jest papier kancelaryjny?
Zgłoś
S................i 2012-02-15, 19:59 2
Jakie tepe ludzie na tym sadisticu (facepalm). Az strach pomyslec co by bylo gdyby napisal 3 zadania (tak, wtedy jedynym sposobem aby zdac tez by bylo odpowiedzenie poprawnie na wszystkie, ale jeszcze ciezej to wytlumaczyc).
Zgłoś
W................l 2012-02-16, 1:03
wy się śmiejcie, ja mam tak na niemieckim w szkole średniej ...
Zgłoś
Quwer 2012-02-19, 18:18
SamChi napisał/a:

Jakie tepe ludzie na tym sadisticu (facepalm). Az strach pomyslec co by bylo gdyby napisal 3 zadania (tak, wtedy jedynym sposobem aby zdac tez by bylo odpowiedzenie poprawnie na wszystkie, ale jeszcze ciezej to wytlumaczyc).

Rozumiem, że uważasz, że mając 3 zadania, zrobisz dwa poprawnie to uzyskujesz mniej niż 51%? Jeśli tak, to gratuluję..
Zgłoś
S................x 2012-02-22, 11:24
Quwer napisał/a:

Rozumiem, że uważasz, że mając 3 zadania, zrobisz dwa poprawnie to uzyskujesz mniej niż 51%? Jeśli tak, to gratuluję..

Nie 51%, tylko 50% plus jeden punkt.
Zgłoś
Fullmoon 2012-03-24, 18:13
Neophyte napisał/a:

Czy tylko ja uważam, że to bez sensu.... Tak jakby brakowało ciągu dalszego... no nie wiem puenty?

Powiedzcie mi jak można być tak tępym?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem