18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Egzamin
S................x • 2012-02-15, 5:04
Sytuacja z egzaminu.
Profesor - Mam nadzieję, że każdy ma arkusz papieru kancelaryjnego, za chwilę zapiszę na tablicy pytania, za poprawną odpowiedź stawiam jeden punkt, za niepoprawną zero, nie daję żadnych połówek, ćwiartek et cetera. Proszę odpowiedzieć wyczerpująco, zawierając wszystkie możliwe aspekty. Aby zdać, wymagane jest 50% plus 1.

Profesor zaczął zapisywać na tablicy pytania. Po drugim odłożył pisak, spojrzał na salę i rzekł - Macie pół godziny, życzę powodzenia.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Neophyte 2012-02-15, 5:59 3
Czy tylko ja uważam, że to bez sensu.... Tak jakby brakowało ciągu dalszego... no nie wiem puenty?
Zgłoś
Czeczeńczyk 2012-02-15, 6:26
dokładnie, jakaś chujowa opowiastka z życia studenta, hłe hłe hłe...mogliście wszyscy wstać i bić brawa.
Zgłoś
aman 2012-02-15, 6:56 3
Jest wszystko co powinno byc, tylko kawal z niego...
...profesora.
Piffko dla zdajacych
Zgłoś
think666 2012-02-15, 7:02 63
To może ja wytłumaczę. Są dwa zadania, za każde dostaną 1 punkt, a do zdania potrzeba 50% + 1 czyli w tym przypadku 100%.
Zgłoś
S................x 2012-02-15, 8:09 9
Neophyte napisał/a:

Czy tylko ja uważam, że to bez sensu.... Tak jakby brakowało ciągu dalszego... no nie wiem puenty?

Pointa jest taka, że profesor po zapisaniu dwóch pytań kazał już pisać i więcej pytań nie zadawał, więc żeby zdać, trzeba było udzielić poprawnej odpowiedzi na oba pytania. Nie bój się, niektórzy na sali też nie zrozumieli.
Zgłoś
c................c 2012-02-15, 13:11 15
Jak tego nie można było skumać? Test IQ chyba trzeba będzie robić dla ludzi którzy z sadola korzystają
Zgłoś
thewhitestar 2012-02-15, 13:18 30
Neophyte napisał/a:

Nie wierzę w twoją tępotę...
Zgłoś
Yasiu99 2012-02-15, 13:24 1
@up
Jak nie studiuje to skąd ma niby wiedzieć?
Zgłoś
H................g 2012-02-15, 13:31 11
@Up wystarczy, ze będziesz czytał ze zrozumieniem, kurwa kto Ci dał dostęp do internetu :/
Zgłoś
pitus222 2012-02-15, 13:34
Bardzo przepraszam , może dzisiaj mam malusi zanik mózgu i nie ogarniam...
Aby zdać potrzebne jest +1
Są dwa zadania
Zaczynamy mając zero pkt.
Za nierozwiązane zadanie dostajemy punktów zero za rozwiązanie 1.

1 zadanie rozwiązaliśmy poprawnie. Dostajemy 1 pkt. ( zaczynamy od 0 dostajemy 1 = +1)
2 zadania niestety nie udało nam się rozwiązać. Dostajemy 0 pkt. ( zaczynamy od 0 dostajemy 1 pkt za rozwiązanie i 0 pkt za nie rozwiązanie - 0+1+0= 1 pkt)

Czyli wystarczy poprawnie rozwiązac jedno zadanie.

Proszę o wyjaśnienie bo nie zasne.
Zgłoś
c................c 2012-02-15, 13:43 2
ojapierdole. Koleś, jeżeli potrzebujesz 50% plus 1% (jedno zajebiście dobrze zrobione zadanie daje ci tylko 50% i jak do tego zamulisz na drugim to nie zdajesz, system 0-1) to egzamin musi być napisany na maksa. Tu jest pies pogrzebany. Slonx zapomniał dopisać ,,%" w 50% plus 1. Może to was zwiodło. Albo jesteście tępi.
Zgłoś
p................z 2012-02-15, 13:45 13
Myślałem, że na sadisticu siedzą inteligentni ludzie
Zgłoś
s................y 2012-02-15, 13:46 3
Typowy "żarcik" na ujebanie tylu ludzi ilu się da skoro nie daje ćwiartek połówek itd to masz mieć dwa na max i koniec dyskusji.
Zgłoś
p................z 2012-02-15, 13:46 1
cossac napisał/a:

ojapierdole. Koleś, jeżeli potrzebujesz 50% plus 1% (jedno zajebiście dobrze zrobione zadanie daje ci tylko 50% i jak do tego zamulisz na drugim to nie zdajesz, system 0-1) to egzamin musi być napisany na maksa. Tu jest pies pogrzebany. Slonx zapomniał dopisać ,,%" w 50% plus 1. Może to was zwiodło. Albo jesteście tępi.

Sam jesteś tępy. 50% z 2 to 1, do tego +1 czyli 2, więc 100%. Żadnego % tam nie brakuje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem