18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Egzamin
abx23 • 2012-03-11, 19:26
Zdarzyło się pewnego razu, że uczeń Mistrza Kung-Fu przeszedł z powodzeniem nauki wstępne i przystąpił do Ostatecznej Próby. Rzekł mu tedy Mistrz:
- Stań na placu przed świątynią i przepołów gołymi rękami deskę, którą ujrzysz opartą o kamienie.
Poszedł tedy uczeń i ujrzał ledwo ociosaną kłodę twardego drewna. Nie uląkł się jednak i gołą dłonią uderzył w nią tak mocno, że pękła i dwie połówki spadły na ziemię.
- Dobrześ wykonał zadanie - rzekł Mistrz - Teraz czeka cię drugi sprawdzian. Pójdziesz ze mną do gospody w mieście.
Poszli tedy do gospody, gdzie ujrzeli dwóch złoczyńców bijących niewinnego kupca.
- Czyń co trzeba - rozkazał Mistrz.
Rzucił się tedy uczeń w wir walki i wnet wyleciał za drzwi z podbitym okiem i bez zębów. Wrócił też zaraz w niesławie do domu, a zgromadzonej przy stole rodzinie rzekł:
- To samo co rok temu. Plac poszedł dobrze, ale oblałem na mieście

Manchester United fan & Call of Duty on PS3 player
Zgłoś
Phallucifer 2012-03-11, 19:47 1
szczerze jak sie szczerbaty do suchara.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
Slevin 2012-03-14, 2:15
no cóż... taki urok nauki sztuk walki... najlepsze jest to że jak tacy ludzie gdy walczą to robią ten głupi odstęp między garścią a miejscem uderzenia... który na zawsze zapamiętują...

Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Zgłoś
MrPink 2012-03-14, 2:37
Ten dowcip jest starszy niż Twoja matka.
Zgłoś
kamil66 2012-03-14, 6:54 56
MrPink napisał/a:

Ten dowcip jest starszy niż Twoja matka.

Nie obrażaj, nie każda, jak Twoja urodziła w gimnazjum.
Zgłoś
m................y 2012-03-14, 7:28
Chwila idę się czegoś napić, bo jebłeś takim sucharem, że aż mi w ustach zaschło.
Zgłoś
J................D 2012-03-14, 7:57
paszol won psz psz
Zgłoś
MrPink 2012-03-14, 12:44
Dobra riposta Aczkolwiek nie zmienia to faktu, że dowcip niesamowicie stary
Zgłoś
raper900 2012-03-14, 18:37
To chyba taki stary, że przed moim urodzeniem przestali go już opowiadać, bo ja sobie go nie przypominam.

Zgłoś
dwakilo 2012-03-14, 21:22
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
WhyMe? 2012-03-15, 1:26
Cytat:

To chyba taki stary, że przed moim urodzeniem przestali go już opowiadać, bo ja sobie go nie przypominam.

Idź już spać bo rano jest bal przebierańców w przedszkolu
Zgłoś
dwakilo 2012-03-15, 14:18
Czy napisałem "było"? Nie. Tyle w kwestii tego ostrzeżenia.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów