krwawa egzekucja wykonana przez islamiste,nie wiem czy nie powinno byc na hardzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Śmieszne dość. Taka chyba parodia. Jeśli nie to oni mają na prawdę nie równo pod sufitem. Leci piwko.
Kurwa co za łoś. Zabił pszczołę.
Za pszczołę gość powinien dostać kopa w dupę.
Bez soczystego Allah Akhbar sie nie liczy. Nieudany Jihad. Nie będzie ruchania dziewic po śmierci. Zajebał sprawe.
Cytat:
egzecution
Kurwa tak ciężko napisać "egzekucja"?
Mikołaj Rej Ci powie co o tym myśli...
Mikołaj Rej napisał/a:
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają
"The distance between insanity and genius is measured only by success."
Carcinoma napisał/a:
A w komentarzach już zlot obrońców praw pszczół
4 lata po tym jak umrze ostatnia pszczoła umrą ludzie to one zapylają kwiaty. Są pożyteczne w przeciwieństwie do Ciebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów