📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to na harda raczej. w się należy.
I tak, obejrzałem do końca, ale taki 12latek może się wystraszyć po 20 sekundach.
I tak, obejrzałem do końca, ale taki 12latek może się wystraszyć po 20 sekundach.
Nie ma wyjścia? To sobie je stwórz...
NO ZESZ KURWA ALE SIE ZAWIODŁEM.
Piwa nie będzie.
Piwa nie będzie.
Coś mi właśnie nie grało w tym zbliżeniu na nóżki. Chujowe w chuj.
I już wiem co, a przy okazji małe spostrzeżenie - muzułmanie się nigdy, ale to nigdy, ale to naprawdę kurwa przenigdy nie śmieją.
I już wiem co, a przy okazji małe spostrzeżenie - muzułmanie się nigdy, ale to nigdy, ale to naprawdę kurwa przenigdy nie śmieją.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
i tak bekon im w dupę brudasy jedne...
webkoala napisał/a:
to na harda raczej. w się należy.
Zacznijmy od tego, że nie jest to strona dla dwunastolatków. Pizdy zaczynają zalewać sadola niczym lewactwo na zachodzie. Powiem więcej - ić stont.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów