18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
P................a 2024-05-05, 1:11 11
Te kurwe to powinni jak rybę wypatroszyć…
Zgłoś
Shaogoth 2024-05-05, 2:31 7
PolishJebaka napisał/a:

Są lepsze metody, zedrzeć skórę na asfalcie, zabrudzić rany, czekać na infekcję, zawiesić go żywego nad stawem/jeziorem, muchy zaczną składać jaja, a robaki gdy będą wystarczająco grube wpadną do wody, a rybki sobie zjedzą. Trzeba znów wybrać się na ryby w najbliższym czasie.
Zgłoś
Myxxer 2024-05-05, 5:12 3
Shaogoth napisał/a:

Są lepsze metody, zedrzeć skórę na asfalcie, zabrudzić rany, czekać na infekcję, zawiesić go żywego nad stawem/jeziorem, muchy zaczną składać jaja, a robaki gdy będą wystarczająco grube wpadną do wody, a rybki sobie zjedzą. Trzeba znów wybrać się na ryby w najbliższym czasie.

Ja byłem dzisiaj, w auchanie mają dobre promocje na dorsza
Zgłoś
donkapusta 2024-05-05, 7:10 12
Powinien być pochowany w dole ze świńskimi resztkami. Oczywiście po uwiecznieniu na nagraniu.
Zgłoś
JamPawel 2024-05-05, 7:25 2
Zabrakło opon i benzyny? Afryka schodzi na psy.
Zgłoś
tolek01 2024-05-05, 8:24 1
jacyś oszczędni ci panowie
Zgłoś
baronturbina 2024-05-05, 8:27 5
Myxxer napisał/a:

Ja byłem dzisiaj, w auchanie mają dobre promocje na dorsza

Nie kłam bo niedziela jest. Nie byłeś!
Zgłoś
kupus 2024-05-05, 10:33 9
PolishJebaka napisał/a:

Najlepiej jakby go umoczyć w świńskiej krwi, a egzekucji dokonała kobieta i taki o 72 kozach w niebie może zapomieć
Zgłoś
smc 2024-05-05, 15:48 1
To ci ekoterroryści?
Zgłoś
Starger 2024-05-05, 17:10 1

na koncu bylo po sląsku "przeston,przestoń"
Zgłoś
Cephelion 2024-05-05, 21:16 1
Czy ja wiem czy te państwo islamskie takie złe ? Wprowadzają dziesięcinę w miastach, gdzie podatki wpierdalały cały dobytek ludzi, każdy dorosły musi płacić datek na wdowy i sieroty - wedle swego uznania mają składkę "sąsiedzką" dla rozwoju gmin i wsi - kto zarabia dużo a płaci mało - kulka w łeb - wyciągają ludzi z analfabetyzmu - kto nie puszcza dzieci do szkoly - kulka w łeb - panstwo islamskie jest policja, straża i sędzią w jednym - kto ukradnie/okłamie lub zgwałci - kulka w łeb - w gminach które były olewane przez dekady załatwiają wodę pitną, prąd, internet i gaz - jeśli ichniejszy pgning czy tauron sie nie zgadzają na podłączenie wsi - dyrektor działu kulka w łeb

Ludzie sami lgną do państwa islamskiego - mając perspektywę życia pod szariatem, czy buntą kolejnego "generalismusa" wolą chyba stabilną surowość, niż pewną śmierć
Zgłoś
majeńka 2024-05-06, 3:22 3
Cephelion napisał/a:

wyciągają ludzi z analfabetyzmu - kto nie puszcza dzieci do szkoly - kulka w łeb

Uh... na której planecie? Bo na naszej, w krajach typu Afganistan czy Państwo Islamskie jest zakaz edukacji dziewcząt, a i dla samców szkoła polega na uczeniu się Koranu na pamięć. Faktycznie obejmuje to naukę czytania (by ów Koran przeczytać) ale na tym się edukacja kończy.

Cephelion napisał/a:

zgwałci - kulka w łeb

Że jak? Za gwałt karzą wyłącznie ofiary. W teorii jest kara jeśli było przynajmniej 4 męskich świadków, ale nawet to ma zastosowanie tylko jeśli znajomi ofiary są wysoko postawieni.

Cephelion napisał/a:

w gminach które były olewane przez dekady załatwiają wodę pitną, prąd, internet i gaz

"Załatwiają", tak — w sensie, usuwają jako zachodnie nie-islamskie zbytki.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
kaziolord 2024-05-06, 7:00
Jeszcze sie stawiał jebany
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów