Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki napad?? Przecież to egzekucja
Wiem, nie mogłem napisać, bo by mi wyjebali ...
Wiem, nie mogłem napisać, bo by mi wyjebali ...
co ty pierdolisz? napisałeś słowo egzekucja i ci je wyjebali? nie wiem co bierzesz ale...
co ty pierdolisz? napisałeś słowo egzekucja i ci je wyjebali? nie wiem co bierzesz ale...
Nie chciałem ryzykować za dużo filmików już mi usunęli...
Nie chciałem ryzykować za dużo filmików już mi usunęli...
No z pewnością za słowo egzekucja
Tu przykład twojego tematu który poleciał.
Murzynka przyłapana na kradzieży w sklepie a ty tagujesz w taki sposób:
Kolejny temat -tym razem na głównej - bójka w restauracji/barze a ty otagowałeś:
Tu masz instrukcje zakładania tematów:
sadistic.pl/instrakszynjak-poprawnie-zakladac-tematy-vt445823.htm
Tu instrukcję tagowania tematów którą zresztą otrzymałeś kilkukrotnie jako powód usunięcia twojego tematu:
sadistic.pl/instrakszyn-jak-poprawnie-tagowac-tematy-vt46622.htm343032
Kto ci takich głupot naopowiadał?
Do poczekalni/na główną nie wrzucamy materiałów zawierających nagość - widoczne strefy intymne w tym cycki - flaków, wypadków gdzie widać rozbebeszone zwłoki krew . brutalne egzekucje itp. - czyli w skrócie zakazane jest to wszystko co zawiera flaki, krew, znęcanie się nad zwierzętami itd.
Do poczekalni/na główną nie wrzucamy materiałów zawierających nagość - widoczne strefy intymne w tym cycki - flaków, wypadków gdzie widać rozbebeszone zwłoki krew . brutalne egzekucje itp. - czyli w skrócie zakazane jest to wszystko co zawiera flaki, krew, znęcanie się nad zwierzętami itd.
Serio?? Można rzucić jak robią z człowieka poduszeczkę do szpilek, ale cycka czy penisa nie, bo co? Taka pruderia? Co za popierdolona obłuda! Ludzkie ciało jest gorszące, czy chuj (nomen omen) wie co, ale brutalne morderstwo to sam miód.
Serio?? Można rzucić jak robią z człowieka poduszeczkę do szpilek, ale cycka czy penisa nie, bo co? Taka pruderia? Co za popierdolona obłuda! Ludzkie ciało jest gorszące, czy chuj (nomen omen) wie co, ale brutalne morderstwo to sam miód.
Bo zabrania tego prawo RP.
Od tego jest dział HARD dostępny dla osób zarejestrowanych którzy podając swoją datę urodzin potwierdzają pełnoletność więc jesteśmy kryci.
Każda strona działająca w PL tak działa nawet YT przy wielu filmikach z lekką erotyką konieczna jest weryfikacja wieku po przez zalogowanie więc nie wiem co w tym dziwnego. Wrzuć cycki albo chuja na FB to zobaczysz jak długo nacieszysz się swoim postem
Nawet śmiechłem, jak dla mnie było git!
#plemiona
Nawet śmiechłem, jak dla mnie było git!
Bo zatytułowałęm walki plemienne czy coś tego typu dlatego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów