Z tego co wiem, ofiara jest odwrócona do góry nogami, żeby cały czas miała dopływ krwi do mózgu, przez co będzie żywa tak długo jak to tylko możliwe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylko jedno?
Nie ma piwa, za bycie chujkiem i w dodatku leniem.
Nie ma piwa, za bycie chujkiem i w dodatku leniem.
To najlepsza metoda na kapitalistów i wyzyskiwaczy.
"Polacy na Ukrainie też nie byli niewiniątkami niosącymi pokój i jednorożce"
Jeżeli widzisz symetrię w nieotworzeniu za II RP ukraińskiego Uniwersytetu we Lwowie, a tym co później działo się na Wołyniu i Małopolsce wschodniej... Dla mnie oni nie zaliczają się do grona narodów cywilizowanych. Połowa XX wieku a oni wio do sąsiedniej wioski pozarzynać sąsiadów. W głowie mi się nie mieści jakim trzeba być barbarzyńcą.
Jeżeli widzisz symetrię w nieotworzeniu za II RP ukraińskiego Uniwersytetu we Lwowie, a tym co później działo się na Wołyniu i Małopolsce wschodniej... Dla mnie oni nie zaliczają się do grona narodów cywilizowanych. Połowa XX wieku a oni wio do sąsiedniej wioski pozarzynać sąsiadów. W głowie mi się nie mieści jakim trzeba być barbarzyńcą.
mój dziadek jest pułkownikiem i zdobył ten stopień walcząc z bandami UPA i uwierzcie mi on robił im dokładnie to samo .... do tej pory pluje jak słyszy o ukraincach...
mr_9mm napisał/a:
Bestialstwu UPA dorównywali tylko powstańcy warszawscy...
O chłopaku grabisz sobie, wiesz, że zaraz się zlecą Wielcy Narodowcy i będą od Cie od lewaków,Baumana,zdrajców Narodu wyzywali
@mr_9mm coś słaby troll z Ciebie Nie powinieneś od razu tak walić z grubej rury. Najpierw ich delikatnie podkurwiaj żeby pyskowali a dopiero potem spowoduj u nich shistorm. To jak z ogniskiem. Jak od razu najebiesz za dużo drewna to będzie Ci się tylko dymiło i za chuja nie zrobisz dużego ognia.
@suchy945
Scheiße, no faktycznie zlamiłem. Muszę jeszcze poćwiczyć, najlepiej na forach wędkarskich. Może trafię na "ojca wędkarza" z tego opowiadania. Ale dobre porównanie do ogniska.
Scheiße, no faktycznie zlamiłem. Muszę jeszcze poćwiczyć, najlepiej na forach wędkarskich. Może trafię na "ojca wędkarza" z tego opowiadania. Ale dobre porównanie do ogniska.
Cytat:
Wymyślili sobie 360 sposobów znęcania się nad naszymi rodakami.
Czyli 360 powodów, dla których kocham Ukraińców
Polacy sobie przez wieki ciężko zapracowali na taki los. Wiem, ci którzy położyli gardła pod ukraińskie noże w większości byli niewinnymi cywilami, ale sprawiedliwości dziejowej stało się zadość. Gdy nadchodzi czas zapłaty to nie ma pierdolenia się w sentymenty i patrzenia kto bardziej winny. Pізать Лахів!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów