Według źródła facet zastrzelony za śmiecenie... Takie kurwa coś za śmiecenie nie wierzę Od 0:20s
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W biedronce powinni takich zatrudniać
- Nie odłożył Pan produktu na miejsce tylko zostawił Pan pod czytnikiem.
- Aleee...
- Pif... pafff
- Nie odłożył Pan produktu na miejsce tylko zostawił Pan pod czytnikiem.
- Aleee...
- Pif... pafff
Popieram! Takie kary powinny być za:
- zaśmiecanie
- hałasowanie w czasie ciszy nocnej
- blokowanie lewego pasa na autostradzie
- podchodzenie do kasy w sklepie z pełnym wózkiem zakupów bez portfela/pieniedzy
- znęcanie sie nad zwierzętami
- pedalstwo, pedofilię, i inne zwyrolstwa
- pozostawienie samochodu w automatycznej myjni i pójście w tym czasie do sklepu na 20 min gdzie myjnia myje 5 min ( pozdrawiam głupia pizde z Toyoty, która wczoraj tak zrobiła w Krakowie na stacji BP)
Jak cos mi jeszcze przyjdzie do głowy do napisze.
- zaśmiecanie
- podchodzenie do kasy w sklepie z pełnym wózkiem zakupów bez portfela/pieniedzy
- pozostawienie samochodu w automatycznej myjni i pójście w tym czasie do sklepu na 20 min gdzie myjnia myje 5 min ( pozdrawiam głupia pizde z Toyoty, która wczoraj tak zrobiła w Krakowie na stacji BP)
czukczuk napisał/a:
Popieram! Takie kary powinny być za:
- zaśmiecanie
Cytat:
Więcej informacji mi nie trzeba
I dobrze teraz przyjedzie po niego śmieciarka
lipą z miodem śmierdzi, gdzie tak nisko zakładają kamery ?
No nie wiem czy to fejk.
Ten drugi ochroniarz co wyciera nos... wygląda na takiego który przed chwilą dostął wpierdol (albo np z gazu)
i nie mógł dogonić bandyty a ten próbuje "jak gdyby nigdy nic" przemknąć
A tu: "Kutas panno Basiu !"
Ten drugi ochroniarz co wyciera nos... wygląda na takiego który przed chwilą dostął wpierdol (albo np z gazu)
i nie mógł dogonić bandyty a ten próbuje "jak gdyby nigdy nic" przemknąć
A tu: "Kutas panno Basiu !"
Widać że ten drugi chce odjbać ten trzeci trzyma go za łapę a tamten odchodzi w tle.
A czy ciało nie zaczyna sie prostować przy uszkodzeniach mózgu i drgać, jak na filmie wyżej? Już było kilka filmów gdzie ludzie sztywnieli i zaczynali sie prostować z racji mimowolnych skurczów mięśni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów