Według źródła facet zastrzelony za śmiecenie... Takie kurwa coś za śmiecenie nie wierzę Od 0:20s
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pantilion napisał/a:
Według źródła facet zastrzelony za śmiecenie... Takie kurwa coś za śmiecenie nie wierzę
Nieee? To zobacz jak czysto
Nie ma na tym filmie nic co by bulwersowało. Oddane 3 strzały ostrzegawcze w głowę i można wracać do układania pasjansa.
za wywożenie do lasu zrobiłbym to samo
panar3 napisał/a:
Co jak co ale gliniarz to mistrz luzactwa jest.
Tylko, że to nie policjant, a ochroniarz a przynajmniej jest w stroju ochroniarza..
Fotomontaż albo kolo nagle się pojawia znikąd a w takim przypadku ja też bym strzeli i sprawdził czy czasem nie duch. A napewno nie zaszkodzi...
Kurwa, gościu sobie odszedł pogwizdując...
A przynajmniej tak to wygląda
A przynajmniej tak to wygląda
fejk frajerzy
kurwa was to idzie ruchać ja pierdole
założę się że każdy z tych co uwierzył że to nie ustawka to pracuje w fabryce na 3 zmiany jako fizol za 2500 zł na rękę
założę się że każdy z tych co uwierzył że to nie ustawka to pracuje w fabryce na 3 zmiany jako fizol za 2500 zł na rękę
Byku35 napisał/a:
fejk frajerzy
Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś udając po wystrzale się tak złożył. Oglądałeś filmy fabularne gdzie jest egzekucja przez strzał? Jeśli nie to sobie obejrzyj i zobacz jak to wygląda kiedy ktoś udaje, a kiedy naprawdę dostaje kule w łeb i go odcina. Zresztą na Sadistic-u jest dużo filmów o tym jak ktoś naprawdę dostał w baniak i możesz sobie porównać z tym filmem. Nie jest to żaden fejk Tak zachowuje się ludzki organizm w momencie kiedy ktoś przestrzeli mu mózg. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów