Co nie spodobało się miejscowym. Włochy
Co nie spodobało się miejscowym. Włochy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kiedyś mieli przestępczość na naszym poziomie, to im się znudziło.
Tylko parady żółtych koszulek brakuje
Byłem we Włoszech w ubiegłym tygodniu pod Wenecją w miasteczku Marghera i muszę przyznać ze jest tam szał chuja , ciapaci , pakole , smoluchy , azjaci i o wiele więcej bydła ze wschodu czy afryki . Całe ulice są pełne (ludzi) wyżej wymienionych a malutkim % są włosi i turyści . Serio strach tam chodzić solo bo te kurwy się wszędzie szlajają w grupach i podejrzanie patrzą na kazdą osobę o odrobine jaśniejszej karnacji.
No miałeś przejebane jak albinos w kongo
Byłem we Włoszech w ubiegłym tygodniu pod Wenecją w miasteczku Marghera i muszę przyznać ze jest tam szał chuja , ciapaci , pakole , smoluchy , azjaci i o wiele więcej bydła ze wschodu czy afryki . Całe ulice są pełne (ludzi) wyżej wymienionych a malutkim % są włosi i turyści . Serio strach tam chodzić solo bo te kurwy się wszędzie szlajają w grupach i podejrzanie patrzą na kazdą osobę o odrobine jaśniejszej karnacji.
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że każdy Włoch, łącznie z policjantami itp. chciałby, żeby weszli na łódź i zostali odepchnięci od brzegu. W siną dal...
Jednak nie wolno tak, bo ktoś mówi, że to nieludzkie ale nie wiadomo kto decyduje co bardziej jest nie ludzkie. Narażanie własnych obywateli, czy humanitarne odesłanie do kraju pochodzenia. Każda jednostka myśli tak samo ale w masie myślenie skrzywione przez poprawność polityczną robi zgniliznę wszędzie.
No miałeś przejebane jak albinos w kongo
nooo świetny tekst . koń by się uśmiał
Male sprostowanie - to nie sa Wlochy tylko Malta, konkretnie St. Julian's. Ogolnie dyskusja o Wloszech nie ma zbyt wiele wspolnego z Malta, gdzie jest calkiem spokojnie pod wzgledem przybyszy z Afryki i Bliskiego Wschodu. Wiekszosc z nich po doplynieciu siedzi w osrodku Hal Far, z ktorego moga wyjsc dopiero po spelnieniu konkretnych warunkow.
Takie przypadki jest ten na filmiku sa mocno odosobnione. W okolicy byl jeszcze jeden murzynek ktory tez odwalal i zaczepial ludzi. Regularnie chodzil z obita morda, bo policji nawet juz chyba nie chcialo do niego przyjezdzac po jakims czasie.
Za słabo mu wpierdolił, nie zrozumie.
Może miał sandały. W sandałach chujowo się skacze po głowie, że o glanowaniu nie wspomnę.
>Co nie spodobało się miejscowym. Włochy
Male sprostowanie - to nie sa Wlochy tylko Malta, konkretnie St. Julian's. Ogolnie dyskusja o Wloszech nie ma zbyt wiele wspolnego z Malta, gdzie jest calkiem spokojnie pod wzgledem przybyszy z Afryki i Bliskiego Wschodu. Wiekszosc z nich po doplynieciu siedzi w osrodku Hal Far, z ktorego moga wyjsc dopiero po spelnieniu konkretnych warunkow.
Takie przypadki jest ten na filmiku sa mocno odosobnione. W okolicy byl jeszcze jeden murzynek ktory tez odwalal i zaczepial ludzi. Regularnie chodzil z obita morda, bo policji nawet juz chyba nie chcialo do niego przyjezdzac po jakims czasie.
Oczywiście, że Malta. W odróżnieniu od Włoch i większości krajów europejskich lewostronny ruch samochodowy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów