Para azjatycko-amerykańskich mieszkańców Waszyngtonu zamyka swoje drzwi na milisekundy, zanim plugawa małpa z bronią zdąży wejść do środka i ich zabić.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zauważam elementy inteligencji, widzi obiektyw kamery wie że go nagrywa to ją niszczy, co prawda nagrania nie niszczy ale jakieś delikatne objawy inteligencji są.
Nie ukrywam, u Ciebie też widzę delikatne objawy inteligencji, bo wiesz, że obiektyw nagrywa i zapisuje nagranie, co prawda nie wiesz, że jest to urządzenie firmy Ring (ale mogłoby by być też innej firmy) i w czasie rzeczywistym zapisuje nagranie na AWSie, dlatego też pewnie nagranie na końcu się urywa, bo dzwonek do drzwi stracił zasięg i przestał przesyłać film.
Nie ukrywam, u Ciebie też widzę delikatne objawy inteligencji, bo wiesz, że obiektyw nagrywa i zapisuje nagranie, co prawda nie wiesz, że jest to urządzenie firmy Ring (ale mogłoby by być też innej firmy) i w czasie rzeczywistym zapisuje nagranie na AWSie, dlatego też pewnie nagranie na końcu się urywa, bo dzwonek do drzwi stracił zasięg i przestał przesyłać film.
I co z tego skoro tytuł mówi że do tragedii nie doszło więc zniszczył i dał dyla. Więc akcja niszczenia nie miała żadnego sensu.
Co ty pierdolisz do niego?
Co ty pierdolisz do niego?
A ciebie rodzice nie nauczyli kultury i szacunku wobec drugiego człowieka?
Tu chodzi o logikę a gość pierdoli o jakiejś firmie Ring i zapisie AWS. Jedyne co agresor osiągnął niszcząc obiektyw kamery to to że dłużej wystąpił na nagraniu i może być przez to mimo zamaskowania łatwiejszy w rozpoznaniu. Film oryginalnie mógł mieć dużo lepszą jakość niż to co widzimy i gdyby dał dyla po tym jak zobaczył kamerkę a zobaczył ją będąc za tymi wstępnymi drzwiami gdzie był wtedy dosyć rozmazany mógł pokazać mniej dowodów a on pokazał przez to np. swoją broń jak i facjatę od przodu, zgadza się zamaskowaną ale gdy stał w drzwiach nie było jej widać w ogóle.
Człowieku, wiesz co to za portal? "Kultury i szacunku", ja pierdolę!
Tu chodzi o logikę a gość pierdoli o jakiejś firmie Ring i zapisie AWS...
Tak zupełnie off topic: Ciekawe, ilu osobom na tym portalu, oprócz mnie, AWS kojarzy się z czymś innym niż Amazon Web Services?
To chyba już starość.
Tak zupełnie off topic: Ciekawe, ilu osobom na tym portalu, oprócz mnie, AWS kojarzy się z czymś innym niż Amazon Web Services?
To chyba już starość.
Starość? Mi AWS kojarzy się z ugrupowaniem związanym z Solidarnością "Akcja Wyborcza Solidarność" założonym w 1996r.
Starość? Mi AWS kojarzy się z ugrupowaniem związanym z Solidarnością "Akcja Wyborcza Solidarność" założonym w 1996r.
No to jesteś tak stary jak ja, albo nawet starszy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów