18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Eine Zigarette
~Velture • 2018-03-24, 19:22
Pan lekarz w zjednoczonych kalifatach niemieckich prosi przechodniów o papieroska po wynalezieniu szczepionki na raka i zlikwidowaniu głodu na świecie.

Całe szczęście, że makrela z makaronem chcą więcej takich kulturalnych odkrywców u nas w zaściankowej Europie!

Jebane zwierzęta...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Halman 2018-03-24, 19:25
przywiózł z sobą typowy strój sawanny i buszu
Zgłoś
tranzystor 2018-03-24, 19:29 15
Z jednej strony dzikus, a z drugiej obeznany z papierosami. Chyba, że miał styczność jak jego wódz sprzedawał takich za paczkę fajek.
Zgłoś
~DMT 2018-03-24, 19:33 8
W Polsce papierosa by nie dostał, ale ognia na pewno...

Q L I M A X
Zgłoś
a2711817 2018-03-24, 20:26 21
tranzystor napisał/a:

Z jednej strony dzikus, a z drugiej obeznany z papierosami. Chyba, że miał styczność jak jego wódz sprzedawał takich za paczkę fajek.

Akurat ten egzemplarz został opchnięty za pojarę.
Zgłoś
SirMajkel 2018-03-24, 20:45 3
Niemki pewnie są zachwycone.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Kveldulf 2018-03-24, 21:07 10
Tak jakoś mi się wydaje, że u nas to by nawet nie dokończył wymawiać pierwszego "Eine", a już całowałby się z Polską Ziemią (specjalnie z dużych).
Zgłoś
Bohdansk 2018-03-24, 21:21 11
Ależ mi to sprawia przyjemność jak niemcy mają z nimi problem Coś niesamowitego, ta ich bezsilność
Zgłoś
Meyrin 2018-03-24, 21:42 2
Czy ja dobrze widzę, że ten murzyn ma cipkę?
Zgłoś
Halman 2018-03-24, 21:51 3
Meyrin napisał/a:

Czy ja dobrze widzę, że ten murzyn ma cipkę?

to ty chyba cipki nie widziałeś...
Zgłoś
Azus 2018-03-24, 21:54 2
a ja się pytam , dlaczego nikt mu nie zajebał gonga ? Tam naprawdę same pizdy mieszkają ?
Zgłoś
tranzystor 2018-03-24, 22:35 1
Kveldulf napisał/a:

Tak jakoś mi się wydaje, że u nas to by nawet nie dokończył wymawiać pierwszego "Eine", a już całowałby się z Polską Ziemią (specjalnie z dużych).

Raczej z polską panią, znając zamiłowanie większości rodaczek.
Zgłoś
Meyrin 2018-03-24, 22:51
HAL9000/2 napisał/a:

to ty chyba cipki nie widziałeś...

Nie wiem do kogo się zwracasz, ale nie jestem facetem
Zgłoś
Halman 2018-03-24, 22:53
Meyrin napisał/a:

Nie wiem do kogo się zwracasz, ale nie jestem facetem

no to tym bardziej, weź sobie kieszonkowe lusterko miedzy uda to zobaczysz co tam masz
Zgłoś
Meyrin 2018-03-24, 22:57
Mój drogi, jest różnica między facetem z cipą a kobietą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów