Latajacy stadion
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze,że Polacy tego nie robili,bo by pewnie się rozjebało przy pierwszym podskoku
"Mieszkańcy bloków przy ul. Olszynki i Wolskiej boją się o swoje bezpieczeństwo. Przy okazji meczów Lecha Poznań na stadionie miejskim w ich domach czuć drgania. Każde spotkanie piłkarskie na stadionie, to dla mieszkańców pobliskich bloków spore nerwy. – Trzęsą się kwiaty w doniczkach i lampy. Te drgania są wyraźnie odczuwalne – mówi Mariusz Trenerowski (30 l.). Dlatego nadzór budowlany nakazał kontrolę. "
takie małe trzęsienie ziemi
takie małe trzęsienie ziemi
@tolek99
to sobie chałupe rozpierdol, ewentualnie jak chcecie to napierdalajcie w siebie mi tam wsio.
Ale dobro wspólne zostawcie kurwa, bo nie Wasze, żebyście se bo chcecie rozpierdolili.
w dupach się poprzewracało.
to sobie chałupe rozpierdol, ewentualnie jak chcecie to napierdalajcie w siebie mi tam wsio.
Ale dobro wspólne zostawcie kurwa, bo nie Wasze, żebyście se bo chcecie rozpierdolili.
w dupach się poprzewracało.
kurwa sami fachowcy jak zawsze, to że drga stadion to nic, tak zaprojektowali, na pewno nie ma szans żeby się rozjebał od byle podskakiwania
On November 25, 2007, when the Brazilian Championship Third Division match between Bahia and Vila Nova was nearly over with more than 60,000 supporters in attendance,[3] a section of the stadium's highest terraces collapsed when Bahia's supporters were celebrating the club's promotion to the Brazilian Championship Second Division, killing seven people[4] and injuring forty others.[5][6] Jacques Wagner, who is the governor of Bahia state, ordered the stadium to be closed as the causes of the accident are under investigation by the authorities,[7] and he also said on November 26, 2007 that the stadium may be demolished if its structure is compromised.
en.wikipedia.org/wiki/Estádio_Fonte_Nova
reszta jest na Hardzie
drgania synchroniczne mogą powalić nawet najpotężniejszą konstrukcję ..
en.wikipedia.org/wiki/Estádio_Fonte_Nova
reszta jest na Hardzie
drgania synchroniczne mogą powalić nawet najpotężniejszą konstrukcję ..
az mi sie przypomniał stary dobry film z kibicami panathinaikosu
nie zawalił się - nie ma piwa ;P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów