Już nawet ze śmietnika nie dadzą szamać w spokoju
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Już nawet ze śmietnika nie dadzą szamać w spokoju
Kurwa złoto. Już dawno nic mnie tak nie rozbawiło na sadolu. Dziękuję serdecznie.
Szybkie jak na taką masę. Gdyby pomylił kierunki i wyjebał w stronę kamerzysty, byłby dobry materiał na harda.
Nie byłoby, bo jak zwykle nic by nie było widać w najciekawszym momencie.
Dla nas sadoli z pewnością dużo lepszy byłby to ruch. Gorzej dla kamerzysty.
Dla nas sadoli z pewnością dużo lepszy byłby to ruch. Gorzej dla kamerzysty.
To baribal, to małe niedźwiedzie i ludzi sie generalnie boją, ciekawie by było jakby to był gryzli
Jakby to był mały miś grizzli z mamą gdzieś w pobliżu.... o panie, ale byłby materiał na sadola jednak i tak jest zacnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów