...cisza...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo to jest Ruchacz - Puchacz
Tu poszło o zakład, ten mały założył się z kolegami o wchuj prosa, że podziobie tego dużego. Dogadał się z nim wczeniej obiecując talon na kurwę i balon. Tak było.
mały musi być niedobry
*sypki drift po blacie*
chociaż czuję lekki niedosyt bo do samego końca liczyłem na to że w końcu ją opierdoli czy coś
sroki to takie jebane śmieszki widziałem jak identyko odpierdalały z kotem. Jedna podlatywała i go za ogon a druga za pysk, tyle, że kot próbował je łapać.
waski90 napisał/a:
sroki to takie jebane śmieszki widziałem jak identyko odpierdalały z kotem. Jedna podlatywała i go za ogon a druga za pysk, tyle, że kot próbował je łapać.
nienawidzę srok. od kilku lat gnieżdżą się w mojej okolicy. wyniosły się wszystkie małe ptaki, bo te france zjadają ich jaja i pisklęta. a jeszcze ten ich skrzek... masakra. już gawrony były przyjemniejsze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów