Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten system łowienia ma chyba ze tysiąc lat. Zabawne jest to, że skośni potrafili wykorzystać kormorany do swoich celów, podczas gdy u nas kormorany uważane są za szkodniki i wybijane w tysiącach rocznie. Co jest chujowe , bo przecież mogą jaja niszczyć , co przecież nie może być trudne skoro ptaki lęgną się w koloniach.
Chyba ktos coś wybił ale tobie naukę z głowy, sa pod ochroną częściową i mogą być zabijane za zgodą dyrektora ochrony środowiska na terenie stawów hodowlanych.
Chyba ktos coś wybił ale tobie naukę z głowy, sa pod ochroną częściową i mogą być zabijane za zgodą dyrektora ochrony środowiska na terenie stawów hodowlanych.
Ubiegłeś mnie z komentarzem. Nasze rybocioty umieją tylko popiskiwać, że "złybrzydki" kormoran wpierdala im ryby. A tu proszę, jak organizacja
To już kurwa wiecie dlaczego zaraz daleki wschód będzie rządził światem jak od XV wieku do końca XX wieku Europejczycy ? Oni potrafią zapanować nad każdą jebaną siłą natury. KAŻDĄ.
Taa, już to widzę jak Europejczycy porzucają swój sposób łowienia ryb na rzecz okradania ptaków z wyrzyganych ryb Ten sposób myślę ze miał czasy świetności w Europie w 1150 roku, haha zrobiłeś mi wieczór
To już kurwa wiecie dlaczego zaraz daleki wschód będzie rządził światem jak od XV wieku do końca XX wieku Europejczycy ? Oni potrafią zapanować nad każdą jebaną siłą natury. KAŻDĄ. A my się kurwa zastanawiamy ile jest płci, czy baba z babą mogą dziecko adoptować i czy w szkole można uczyć walenia konia. Sądzę że napędy do podróży międzyplanetarnych będą od nich. I pierwszy reaktor termojądrowy. I sądzę że nauczymy się spożywać takie jedzenie jakiego wam się kurwa jeszcze nie śniło przez nich.
Ja pierdolę, skąd się biorą tacy "mesjasze"? Pod każdym filmikiem na dowolny temat, który pokazuje inną nację, znajdzie się taki geniusz, który od razu, na podstawie jednego, jebanego filmiku, który chuj wie skąd jest i dlaczego powstał, będzie od razu budował swój światopogląd ulepiony z gówna i wpierdalał tenże światopogląd innym za pomocą komentarzy. O kurwa, co za ciasne głowy.
Ktoś wie co to za utwór, bo bardzo spoko jest!
DJ Muratti - Triangel Violin Classic
To już kurwa wiecie dlaczego zaraz daleki wschód będzie rządził światem jak od XV wieku do końca XX wieku Europejczycy ? Oni potrafią zapanować nad każdą jebaną siłą natury. KAŻDĄ. A my się kurwa zastanawiamy ile jest płci, czy baba z babą mogą dziecko adoptować i czy w szkole można uczyć walenia konia. Sądzę że napędy do podróży międzyplanetarnych będą od nich. I pierwszy reaktor termojądrowy. I sądzę że nauczymy się spożywać takie jedzenie jakiego wam się kurwa jeszcze nie śniło przez nich.
Oni będą panować bobich kaszojady od maleńkości marzą żeby zostać wynalcami, fizykami, kosmonautami. Podczas gdy nasze marzą o tym żeby zostać zjebanymi influencerwmi na Instagramie a w ostateczności jakimiś youtuberami zjebanymi
nie sadźcie a nie będziecie sądzeni. I chuj wykonują tą metodą od wieków i jakoś wschód nie rządzi światem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów