📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gruchenfuhrer napisał/a:
Żeby wiedział, ze jest niewolnikiem państwa i nie może sobie ot tak umrzeć, na własne życzenie.
Nie przed emeryturą.
Piwko fuhrer
babazwozu napisał/a:
Po jaki chuj ratować na siłę kogoś, kto nie chce być ratowany? Jak się baran chce zabić to życzyć mu powodzenia i usunąć ewentualne przeszkody, żeby debil komuś postronnemu krzywdy przypadkiem nie zrobił. Teraz efekt taki że zjeb żyje nadal a ratownik co chciał żyć już nie.
po chuj ratować? a co jeżeli twój syn by chciał skoczyć to by było że służby do dupy bo go nie uratowały. Ludzie którzy skaczą na umyśle zdrowi nie są i istnieje szansa że im się łeb wyleczy.
a zjebem też jest ratownik bo się chujowo asekurował i zapewne olał swoje bezpieczeństwo to i ma.
Ja pierdziele, dwóch kamerowało akcję i żaden nie zrobił tego tak jak trzeba.
po chuj go ratują to ja nie wiem
Z mostu pod pociąg
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów