wymiana kaloryfera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
wymiana kaloryfera
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dlatego właśnie w usługach remontowych i budowlanych powinni pracować ludzie z wyższym wykształceniem a nie po przedszkolu ;]
No to sąsiad z dołu się ucieszy jak spożyj na sufit, chociaż w takiej sytuacji to możliwe że sąsiad który mieszka dwa piętra niżej również będzie miał niewesołą minę. Huj w to ważnie że było wesoło i nagrało się reszta to już ich zmartwienie.
ja zawsze myślałem że trzeba najpierw wodę spuścić no widocznie się myliłem
Ekipa remontowa? Chyba jeszcze złomiarzy nie widziałeś hahaha
Panowie na budowie mają własny tok rozumowania, nie ważne co się stanie ważne że robota skończona
emde napisał/a:
No to sąsiad z dołu się ucieszy jak spożyj na sufit [...]
Genialnie oszukałeś moduł sprawdzania pisowni!
No bo oni właśnie spożywali sufit i suchy był.
Kurwa talenty, to tak jakby narzucać szpryc razem z betoniarką.
Kurwa talenty, to tak jakby narzucać szpryc razem z betoniarką.
"Woda będzie lała się kurwa, będzie gorzej niż kurwa w Wielkopolsce przy Wiśle..."
Gdzie kurwa ???
Gdzie kurwa ???
hahahaha kurwa, ale się im ta woda kurwa lała. A tamten kurwa jak brechtał, normalnie kurwa zajebisty film... Kurwa!
W mordę, czego oni się spodziewali? Kaloryfery mają to do siebie, że w ich wnętrzu bywa woda - wniosek: jeżeli nie chcemy, aby po ich rozkręceniu woda się wylała na mieszkanie, należy się jej pozbyć. Ale nie! Oni szmaty podłożyli - to wystarczy.
Jurek, który trzyma wiadro założył by sobie pasek, bo widać mu dupe.
@Buszu92
za mało kurwa, kurwa!
za mało kurwa, kurwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów