Nic dodać nic ująć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Nie oglądałem ani minuty tego całego Warsaw Shore. Ludzie na studiach mówią, że jestem zajebistym szczęściarzem i żeby tego nie spierdolić.
kurwa jak ja patrze na te całe gówno typu "Dlaczego ja", "Ukryta prawda","Szpital" i chuj wie co jeszcze to sądze,że dzieci ze specjalnych szkół w wieku 7 lat lepiej na teatrzykach grają niż ci "aktorzy"
ni chuja z komiksu nic nie rozumiem. Bełkot bez sensu jak z mównicy w sejmie.
Wiplerowi nic nie udowodniono bo nie ma żadnych dowodów, dostał od Psów w morde za darmo, w sumie za to że chciał kogoś obronić.
Dobra, a teraz : kim jest ten wipler? Bo nie jestem w temacie.
Tomek to kołek, a jego dziewczyna, spierdolina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów