Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie oglądałem ani minuty tego całego Warsaw Shore. Ludzie na studiach mówią, że jestem zajebistym szczęściarzem i żeby tego nie sp🤬olić.
k🤬a jak ja patrze na te całe gówno typu "Dlaczego ja", "Ukryta prawda","Szpital" i c🤬j wie co jeszcze to sądze,że dzieci ze specjalnych szkół w wieku 7 lat lepiej na teatrzykach grają niż ci "aktorzy"
ni c🤬ja z komiksu nic nie rozumiem. Bełkot bez sensu jak z mównicy w sejmie.

Wiplerowi nic nie udowodniono bo nie ma żadnych dowodów, dostał od Psów w morde za darmo, w sumie za to że chciał kogoś obronić.

@Avalanger: O tym całym Wiplerze to pamiętam tylko tyle, że jest z PiSu i się raz nachlał i do policjantów się rzucał to dostał wp🤬l.
Avalanger napisał/a:
Dobra, a teraz : kim jest ten wipler? Bo nie jestem w temacie.

@zielak300
inaczej byś śpiewał lamusie gdyby cie skopali i pobili, w majestacie prawa
inaczej byś śpiewał lamusie gdyby cie skopali i pobili, w majestacie prawa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie