18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Eko bojówki morduja ludzi.
poligon6 • 2019-03-08, 9:59
Życie ludzkie dla pseudo-ekologów jest nic nie warte .

Po trwającym rok śledztwie dziennikarskim reporterzy amerykańskiego portalu BuzzFeed opisali przypadki torturowania i zabijania niewinnych osób przez powiązane z organizacją WWF ekologiczne bojówki. Jedna z wielu opisywanych przez dziennikarzy historii dotyczy nepalskiego rolnika o imieniu Shikharam, który w 2006 r. został zatrzymany przez oddział strażników zwalczający kłusowników w Parku Narodowym Chitwan w Nepalu. Powód? Shikharam miał pomóc swojemu synowi w ukryciu drogocennego rogu nosorożca. Podczas dwóch dni, które spędził w zamknięciu, miał być torturowany. - Bili go bezlitośnie i wlewali mu słoną wodę do ust - mówi reporterom BuzzFeed Hira, żona rolnika. Według bliskich Shikharama oddział nie miał podstaw do zatrzymania rolnika, nie potwierdzono też, by mężczyzna posiadał kosztowny róg.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,24524010,szokujacy-reportaz-o...

Nepalski przypadek nie jest odosobniony - przekonują amerykańscy reporterzy. "W parkach narodowych w Azji i Afryce uwielbiana organizacja non-profit z pandą w logo finansuje, wyposaża i bezpośrednio współpracuje z siłami paramilitarnymi, które zostały oskarżone o bicie, torturowanie, napaść na tle seksualnym i mordowanie ludzi" - czytamy w artykule BuzzFeeda.

Z naszego podwórka w sejmie lezy ustawa, która bedzie pozwalała ekoterrorystom wejść na twoja prywatna posesje w asyscie policji i jeżeli w opinii takiego ekoterrorysty zwierze bedzie cierpiało to moze je zarekwirować.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w................3 2019-03-09, 10:31
Że BuzzFeed takie artykuły robi, mi się zawsze wydawało, że to oni są ostoją tego cąłego gender. femi spierdolenia
Zgłoś
Riossaka 2019-03-09, 11:15 1
A co mają robić? Mandaty nakładać jak tam okrągły kamień to bogactwo? Wpierdol wpierdol wpierdol. W końcu eko pojeby coś robią.
Zgłoś
Justynka99 2019-03-09, 11:17 1
Jeżeli zabijali kłusowników, to chętnie piwo postawię. Jeżeli niewinnych ludzi, to na pewno śledztwo już to wykaże. A człowiek znęcający się nad zwierzęciem nie powinien być traktowany inaczej.
Zgłoś
TB303 2019-03-09, 11:34 8
janlew napisał/a:

Tłumaczyłem już to wam z 5 lat temu. Już nawet nie pamiętam epitetów ala "odczłowieczony" itd. Zasada jest prosta kochamy w kolejności
1. Rodzina
2. Otoczenie (znajomi przyjaciele)
3. Naród
4. Kręg cywilizacyjny
5. Ludzie
6. Zwierzęta
7. Rośliny
8. Rzeczy
Jak ktoś zdradza np. gatunek swój ludzki,czy rodzinę, by donieść na policje o krzywdzie bydła czy nierogacizny ....jest zwykłą kurwą. I mieszkać jej w chlewie

Jesteś nikim gnido i nie będziesz mówił ludziom, jakie mają mieć priorytety wartości.
Zgłoś
kry.ha 2019-03-09, 14:47 4
janlew napisał/a:

Tłumaczyłem już to wam z 5 lat temu. Już nawet nie pamiętam epitetów ala "odczłowieczony" itd. Zasada jest prosta kochamy w kolejności
1. Rodzina
3. Naród
4. Kręg cywilizacyjny
5. Ludzie
6. Zwierzęta
7. Rośliny
8. Rzeczy
Jak ktoś zdradza np. gatunek swój ludzki,czy rodzinę, by donieść na policje o krzywdzie bydła czy nierogacizny ....jest zwykłą kurwą. I mieszkać jej w chlewie

Chuj mnie obchodzi twoja gówno warta lista.
Zgłoś
makabrax 2019-03-09, 16:56
"Powód? Shikharam miał pomóc swojemu synowi w ukryciu drogocennego rogu nosorożca."

No i wystarczający powód, jak nie pokażesz co się dzieje z ludźmi którzy zajmują się kłusownictwem oraz obrotem pozyskanych w ten sposób towarów to nic się nie zmieni. No ale najpierw to musi się zmienić wieśniackie myślenie buców co uważają że ze zwierzętami można robić co im się podoba.
Zgłoś
m7eznb 2019-03-09, 22:03 1
makabrax napisał/a:

"Powód? Shikharam miał pomóc swojemu synowi w ukryciu drogocennego rogu nosorożca."
No i wystarczający powód, jak nie pokażesz co się dzieje z ludźmi którzy zajmują się kłusownictwem oraz obrotem pozyskanych w ten sposób towarów to nic się nie zmieni. No ale najpierw to musi się zmienić wieśniackie myślenie buców co uważają że ze zwierzętami można robić co im się podoba.

jasne stary ale od tego ma być policja czy jakieś inne służby a nie ekoterro bojówka i ich widzimisię
Zgłoś
sandixx 2019-03-10, 0:13 1
janlew napisał/a:

t temu. Już nawet nie pamiętam epitetów ala "odczłowieczony" itd. Zasada jest prosta kochamy w kolejności
1. Rodzina
3. Naród
4. Kręg cywilizacyjny
5. Ludzie
6. Zwierzęta
7. Rośliny
8. Rzeczy
Jak ktoś zdradza np. gatunek swój ludzki,czy rodzinę, by donieść na policje o krzywdzie bydła czy n

A jak dla mnie to jest tak wiele bydła ludzkiego, że na chuj się zdaje ta zjebana wyliczanka. Nie jednego z naszego gatunku oddałabym za psa.
Zgłoś
Blind 2019-03-10, 10:08
janlew napisał/a:

atunek swój ludzki,czy rodzinę, by donieść na policje o krzywdzie bydła czy nierogacizny ....jest zwykłą kurwą. I mieszkać jej w chlewie

A ja pluję na te twoje wszystkie śmieszne punkty. Gardzę wszystkimi i wszystkim.
Zgłoś
tom1bombadil 2019-03-10, 22:30
janlew napisał/a:

4. Kręg cywilizacyjny

Chciałem tylko zapytać w której części kręgosłupa znajduje się ten kręg?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem