📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@l__s2
jak się okaże że jesteś moim sąsiadem i otworzę okno to zacznie tym jebać, to też będę pierdolił ekologie i inne wymysły europejskie jak prawa człowiek i spalę Twój dom
jak się okaże że jesteś moim sąsiadem i otworzę okno to zacznie tym jebać, to też będę pierdolił ekologie i inne wymysły europejskie jak prawa człowiek i spalę Twój dom
Duże obciążenie, najedzona prostytutka, mały współczynnik nadmiaru powietrza w mieszance. Jak macie gulfa na ropa to też tak można ;p
Ekologia to zwykłe, pierdolone wyciąganie kasy z mojej kieszeni.
Jak się okazuje, ten cały syf w atmosferze jest potrzebny bo by inaczej żaden karaluch nie przeżył.
Kiedyś wulkany napierdalały do powietrza setki ton Co2, siarki i innego syfu, który się Green Peace nawet nie śniło.
Czy Ci idioci poszli i pozakładali katalizatory na wulkany? NIE KURWA. Jarają się, jakie to piękno i moc natury.
Tylko kiedyś, nadupcało ich kilkaset, jak nie kilka tysięcy na całym świecie. Dzięki ich dwutlenkowi węgla, mogły rosnąć drzewa, a atmosfera nie przepuszczała wszystkich promieni słonecznych.
Obecnie mamy, ale globalne ochłodzenie. Zaczyna pizgać jak w Kieleckim. Średnia temperatura na świecie SPADA.
Globalne ocieplenie to mit do robienia kasy.
Generalnie śmierdzące spaliny mają negatywny wydźwięk lokalny. Globalnie, moim zdaniem robią sporo dobrego, bo nadrabiają to, co kiedyś robiły wulkany i inne cholerstwa.
Jak to mówił Al Bundy:
"Prawdziwi mężczyźni jeżdźą bez katalizatora".
Jak się okazuje, ten cały syf w atmosferze jest potrzebny bo by inaczej żaden karaluch nie przeżył.
Kiedyś wulkany napierdalały do powietrza setki ton Co2, siarki i innego syfu, który się Green Peace nawet nie śniło.
Czy Ci idioci poszli i pozakładali katalizatory na wulkany? NIE KURWA. Jarają się, jakie to piękno i moc natury.
Tylko kiedyś, nadupcało ich kilkaset, jak nie kilka tysięcy na całym świecie. Dzięki ich dwutlenkowi węgla, mogły rosnąć drzewa, a atmosfera nie przepuszczała wszystkich promieni słonecznych.
Obecnie mamy, ale globalne ochłodzenie. Zaczyna pizgać jak w Kieleckim. Średnia temperatura na świecie SPADA.
Globalne ocieplenie to mit do robienia kasy.
Generalnie śmierdzące spaliny mają negatywny wydźwięk lokalny. Globalnie, moim zdaniem robią sporo dobrego, bo nadrabiają to, co kiedyś robiły wulkany i inne cholerstwa.
Jak to mówił Al Bundy:
"Prawdziwi mężczyźni jeżdźą bez katalizatora".
l__s2 napisał/a:
Rosja pierdoli ekologię.
Stany pierdolą ekologie.
Cały świat kładzie na to dwumetrową lagę, tylko te pojeby w Europa to raz to wymyśla surowsze normy do spełnienia.
A ja to też pierdolę i idę zapalić w piecu starą papą i oponami.
Dzień dobry, Straż Miejska, już po Ciebie jedziemy...
ps. żart, oni nie wiedzieli by co mają z tym zrobić bo to nie fotoradar...
Chociaż fotoradarów też ustawiać nie potrafią...
l__s2 napisał/a:
Rosja pierdoli ekologię.
Stany pierdolą ekologie.
Cały świat kładzie na to dwumetrową lagę, tylko te pojeby w Europa to raz to wymyśla surowsze normy do spełnienia.
A ja to też pierdolę i idę zapalić w piecu starą papą i oponami.
Stany, powiadasz, pierdolą ekologię? Ciekawe, ciekawe...
Może żydami palą >D
Harlem napisał/a:
Stany, powiadasz, pierdolą ekologię? Ciekawe, ciekawe...
No jasne, byłeś i widziałeś. W USA jest jeden wielki syf, pierdolą ekologię, ale nasi nam wmawiają bzdury, żebyśmy nie mieli argumentów.
rosja ekologie ma we krwi
@ l__s2 no to miłego raka
Akurat wracam z Helu, tam jest nastawienie pro-ekologiczne. Powiem szczerze jak ja uważam że jest:
Ekologia jest ważna, ale co innego że euro-osłowie mają kupę kasy i nie wiedzą co z nią zrobić oraz kto ma to zrobić. Bo z jednej strony, faktycznie, skoro są ludzie którzy chcą ratować ekosystem, to powinni to robić, kiedyś może zabraknie nam wszystkim ryb, ładnych plaż czy ładnych widoków gór. Z drugiej strony, niestety Europa trochę nie wie jak za to się zabrać. Ba, jeżeli chodzi o prąd, to okazuje się że Unia Europejska chce na wyborcach zarobić, i to niezłą kasę.
Ekologia jest ważna, ale co innego że euro-osłowie mają kupę kasy i nie wiedzą co z nią zrobić oraz kto ma to zrobić. Bo z jednej strony, faktycznie, skoro są ludzie którzy chcą ratować ekosystem, to powinni to robić, kiedyś może zabraknie nam wszystkim ryb, ładnych plaż czy ładnych widoków gór. Z drugiej strony, niestety Europa trochę nie wie jak za to się zabrać. Ba, jeżeli chodzi o prąd, to okazuje się że Unia Europejska chce na wyborcach zarobić, i to niezłą kasę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów