Historyjkę każdy pewnie zna, ale nawet fajnie się ogląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Historyjkę każdy pewnie zna, ale nawet fajnie się ogląda
@wku11
@michallodz
To jest dowcip jełopy!!! DOWCIP. Kapiszi? Nawet w tytule macie to wyszczególnione. W dodatku znany na całym świecie. Więc nie pierdolcie o braku kreatywności i innych duperelach, bo jak mieli to niby do cholery inaczej przedstawić? To nie jest powieść Mickiewicza gdzie jakiś wątek się wytnie jakiś fragment pominie. Czytając ten kawał pierwszy raz zanim jeszcze ktokolwiek pomyślał o jego ekranizacji przed oczami przelatywały mi takie same scenki więc o co ból dupy?
@michallodz
To jest dowcip jełopy!!! DOWCIP. Kapiszi? Nawet w tytule macie to wyszczególnione. W dodatku znany na całym świecie. Więc nie pierdolcie o braku kreatywności i innych duperelach, bo jak mieli to niby do cholery inaczej przedstawić? To nie jest powieść Mickiewicza gdzie jakiś wątek się wytnie jakiś fragment pominie. Czytając ten kawał pierwszy raz zanim jeszcze ktokolwiek pomyślał o jego ekranizacji przed oczami przelatywały mi takie same scenki więc o co ból dupy?
młoda , mała fajna by się nią orało jak zetorem pole
Naprawdę nikt nie zauważył, że ta biała powiedziała do swojej czarnej (nisko w hierarchii nigga-nigger-the niggest) koleżaneczki
"TY MAŁPO" ?
Za ten tekst piwo
"TY MAŁPO" ?
Za ten tekst piwo
burn1878 napisał/a:
michallodz
Nazywasz ich spedalonymi typkami bo nie dostrzegłeś w oczach żadnego z nich znajomego,pustego płodowo-alkoholowego spojrzenia,które widujesz w lustrze?
Czy może dlatego,że podczas scen kręconych z dziewczynami chciałbyś znaleźć się na miejscu któregoś z nich? Onanistyczny wzorze męskości.
No stary rozgryzłeś mnie! Całe moje życie to pustka, picie na umór i walenie konia.
A i jeszcze dwa razy w tygodniu walę twoją starą
Manipulator napisał/a:
zgasiłeś śmiecia
Taki stary a bezpodstawnie nazywa kogoś śmieciem, nieładnie ty stary, zboczony, spedalony pedale. Miłośniku męskich dziurek! Zgiń przepadnij! Nie napiszę żebyś poszedł pobiegać bo dostanę ostrzeżenie bo sadistic to jest portal tolerancji i miłości.
A tak na serio tępe chuje stwierdzam fakt, że koleś z filmu jest spedalony. I gdyby był prawdziwym pedałem to chuj mu w dupę. Ale on się spedalił dla dupy rozumiesz?! Jak bardzo trzeba siebie nie szanować i nienawidzić żeby się zmieniać dla ruchania?
A z resztą nie będę z wami dyskutował wy niedojebane małpy.
Idźcie się ruchać w dupę z murzynami i arabami.
A tak na serio serio po prostu lubię hejtować. Żyję w PL i mam prawo a wręcz patriotyczny obowiązek być zgorzkniałym chujem!
Weź idz stąd gdzieś indziej być pedałem. Przypomina mnie to kasia i tomek do ktorego mnie byla zmuszała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów