Historyjkę każdy pewnie zna, ale nawet fajnie się ogląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Historyjkę każdy pewnie zna, ale nawet fajnie się ogląda
idź z tym na samosie.
idz z tym na... jaką kurwa samosie?
3 lata zajęło dotarcie "ekranizacji żartu" do polski. Chyba już nic mnie tu nie zdziwi. Chociaż w polskiej wersji brunetka spoko dupcia.
nie znam historii
mała dupa fajna
ale ta większa nie ważne jak by się ubrała i tak nadal by była kupą
materiał chujowy, nie życiowy
aktorzy chujowi, mówię o spedalonych typach
idź pan w chuj jednym słowem
no i jeszcze się okazuje, że to 100% kopia czyli film po polsku czyli zajebać i przetłumaczyć słowo w słowo
mała dupa fajna
ale ta większa nie ważne jak by się ubrała i tak nadal by była kupą
materiał chujowy, nie życiowy
aktorzy chujowi, mówię o spedalonych typach
idź pan w chuj jednym słowem
no i jeszcze się okazuje, że to 100% kopia czyli film po polsku czyli zajebać i przetłumaczyć słowo w słowo
@michallodz
Jesteś wspaniałym krytykiem, uwielbiam czytać twoje oceny i komentarze.
Nie pierdolisz się z kurestwem!
Jesteś wspaniałym krytykiem, uwielbiam czytać twoje oceny i komentarze.
Nie pierdolisz się z kurestwem!
michallodz
Nazywasz ich spedalonymi typkami bo nie dostrzegłeś w oczach żadnego z nich znajomego,pustego płodowo-alkoholowego spojrzenia,które widujesz w lustrze?
Czy może dlatego,że podczas scen kręconych z dziewczynami chciałbyś znaleźć się na miejscu któregoś z nich? Onanistyczny wzorze męskości.
Nazywasz ich spedalonymi typkami bo nie dostrzegłeś w oczach żadnego z nich znajomego,pustego płodowo-alkoholowego spojrzenia,które widujesz w lustrze?
Czy może dlatego,że podczas scen kręconych z dziewczynami chciałbyś znaleźć się na miejscu któregoś z nich? Onanistyczny wzorze męskości.
Haha znam kawał fajnie przedstawione piwo
Nie wiem kogo jarają takie rzeczy, chyba ludzi którzy są zbyt głupi żeby zobrazować sobie słowo pisane.
Nie wiem kogo jarają takie rzeczy, chyba ludzi którzy są zbyt głupi żeby zobrazować sobie słowo pisane.
zgasiłeś śmiecia
A ja uważam że bardzo dobry filmik, jak na ten dział sadistica, bardzo adekwatny. Piwko!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów