18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Ekshumacja
bluecat477 • 2021-09-09, 6:15
Ekshumacja .
... przedstawiamy wam pana Janka.
Pan Janek ma na tyle pecha iż po raz trzeci jest pochowany...
Zmienia częściej adres pochowania niż za życia zamieszkania!
Można powiedzieć iż pan Jan nie jest wstanie określić gdzie będzie mu się spoczywać wygodniej.

Zgłoś
kwasix 2021-09-09, 6:25 6
Pracujesz w branży kopaczy cmentarnych? Pytam poważnie?
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2021-09-09, 7:23 3
Kości, mmmm. Mam takie same.
Zgłoś
Pralpunkt 2021-09-09, 7:51 10
Kurwa ,przecież go przewieje jak tak będą ta trumnę ciągle otwierać,
Chłop się zaziębi i może umrzeć czy oni są nie poważni!?
Zgłoś
Misiek_KRK 2021-09-09, 7:52 14
kwasix napisał/a:

Pracujesz w branży kopaczy cmentarnych? Pytam poważnie?

u kurwa. Gość wymyślił nowy zawód - kopacz cmentarny zamiast grabarza. Zajebiste
Teraz będziemy używali zwrotów kopacz drogowy - drogowiec, kopacz domowy - budowlaniec, kopacz ogródkowy - ogrodnik
Zgłoś
kwasix 2021-09-09, 8:08
Misiek_KRK napisał/a:

u kurwa. Gość wymyślił nowy zawód - kopacz cmentarny zamiast grabarza. Zajebiste
Teraz będziemy używali zwrotów kopacz drogowy - drogowiec, kopacz domowy - budowlaniec, kopacz ogródkowy - ogrodnik

Naprawdę mam poważne pytanie związane z jego zawodem.
Zgłoś
ManBearPig 2021-09-09, 8:54 3
@bluecat477 może coś więcej o Janku? Czemu się tak często przeprowadza, od kiedy mieszka pod ziemią? itd.
Zgłoś
marmar 2021-09-09, 9:02 30
Misiek_KRK napisał/a:

u k***a. Gość wymyślił nowy zawód - kopacz cmentarny zamiast grabarza. Zajebiste

o kurwa, gościu wymyślił nowy zawód: dupopękacz komentarzowy
Zgłoś
R................N 2021-09-09, 9:08 2
kwasix napisał/a:

kopaczy cmentarnych

całe życie człowiek się czegoś uczy.

kwasix napisał/a:

Chcesz nauczycielkę przenieść spod stodoły na pole pod jabłonkę ?
Zgłoś
NarodowySkinhead 2021-09-09, 9:25 3
Misiek_KRK napisał/a:

Gdybyś miał trochę obycia na tym świecie i wyszedł do ludzi, to byś wiedział, że grabarze sami o sobie mówią, że są kopaczami- przynajmniej u mnie w Wielkopolsce. Miałem kontakt z kilkoma- prywatnie oraz zawodowo i każdy z nich tak siebie określał.
Zgłoś
Pablo_OPC 2021-09-09, 10:22 1
Dawaj z tym pytaniem.
Też pracuję w tej branży, więc chętnie odpowiem.
W moim regionie nazywają nas grabarzami.
Zgłoś
ManBearPig 2021-09-09, 10:33
@bluecat477 może coś więcej o Janku? Czemu się tak często przeprowadza, od kiedy mieszka pod ziemią? itd.
Zgłoś
Gandalf 2021-09-09, 10:53 1
Musiał chrapać,krzywa przegroda
Zgłoś
wudun 2021-09-09, 12:37
kwasix napisał/a:

Raczej nie sprawdzał jak długo zachowują świeżość.
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-09-09, 12:43 1
Czy taki kościany nieboszczyk jeszcze śmierdzi,czy tylko ziemią?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów