Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby okrutne a konieczne ....maja wybor, zamienic sie w Kalifornie, gdzie bezdomni sa tak bezczelni ze atakuja ludzi i sraja gdze chca, albo wyslac im komunikat..."nie tu kurwy....wracac do lewackich stanow"
Dokładnie sie zgadzam to jest pierdolony rak społeczny. Chuja za życia robił to potem jeszcze innym przeszkadzają potem.
To potem jeszcze po wszystkim będą sie czegoś domagać jak by sobie zasłużyli, a chuja... gówno a nie zasłużyli.
Niby okrutne a konieczne ....maja wybor, zamienic sie w Kalifornie, gdzie bezdomni sa tak bezczelni ze atakuja ludzi i sraja gdze chca, albo wyslac im komunikat..."nie tu kurwy....wracac do lewackich stanow"
W Polsce też mamy już takie miasta gdzie bezdomni srają na cmentarzu na czyjeś groby.. Pierdolone pasożyty..
Proponuję usunąć konto i przejść na kwejki czy inne gówna, admin powinien dodać w regulaminie że zachowania podobne do Twojego powinny być natychmiastowo banowane permanentnie aby nie zaśmiecały tego portalu od osób pokroju Twojego, może kiedyś dorośniesz i zrozumiesz na czym świat polega i takie jakie życie prowadzisz to że żyjesz w bańce gdzie uważasz że każde zachowanie agresywne jest ustosunkowane złym działaniem, a życie polega na tym by bronić swoich rzeczy materialnych jak i swojego nazwiska. No ale niestety coraz więcej takich osób jest na sadisticu jak Ty więc sadistic zamienia się w gówno takie jak Ty ale miejmy nadzieje że kiedyś admin pomyśli o banowaniu osób takich jak Ty, by osoby które są dojrzałe nie musiały tracić czasu na patrzenie z pogardą na komentarze Twojego pokroju a jeśli posiadasz ponad 25 lat i uważasz że bronienie swojego majątku NAWET SIŁĄ jest niezgodne bo komuś stanie się krzywda to raczej zbyt dużo w życiu nie osiągniesz bo prawo w które wierzysz bardzo rzadko działa.
Hmm, a ja tylko napisałem, że atak w kilku na jednego, to jest słabe, a ty piszesz taki elaborat na tematy, których nawet nie poruszyłem.
Boli ciebie że mówię źle na czarnuchów, to proponuje wyjazd do Afryki i zlepienie sobie domku z gówna, znalezieniu męża albo dwóch i kozy na dokładkę i jakoś sobie życie ułożysz.
pie**olisz takie kocopoły tylko dla tego, że nie masz do czynienia z plagą takich ludzi w swoim rejonie. Czego Ci nie życzę, bo twoi sąsiedzi ni zasługują na nią tylko dla tego, że TY jesteś idiotą.
A ja współczują twoim sąsiadom takiego kretyna, mającego iq marchewki, który nie czyta ze zrozumieniem, wracaj pod budkę z piwem na ławeczkę i tam zostań albo dołącz do kolegi burunduk i się z sobą pozabawiacie w waszej lepiance z gówna.
https://deadhouse.org/article-en/project-sanitater-88.html
Rozumiem że nieraz nie skutkują słowa więc trzeba użyć mocniejszych argumentów, ale napie**alanie w paru jednego gościa to ch*j nie wyczyn jak goście chcą się wyżyć to niech pie**olna baranka w ścianę z przytupem.
Tez tak uważam... Lepszy byłby kanister i zapałka... Tak złapią jakiegoś syfa od tego ćpuńskiego ścierwa leniwego. Bo kurwa NIE MA takiej możliwości i jeszcze raz podkreślę NIE MA opcji, żeby nie poszukać jakiejkolwiek pracy... Te namiotowe odpady są takimi samymi bambusami jak inne blmy... Socjale, żebractwo cyganskie... Kanister i szczodrze oblać, a gwarantuje ze biegłby nawet aż do piekła jak iskierka
No bohaterzy w hui żule siedzą z dala od ludzi w lesie., nikomu nie wadzą a tu jebane cioty chcą się powyżywać na bezbronnych. Jeba* tych cweli.
Niech wystartują do równych sobie, gardzę takimi śmieciami.
żule siedzą z dala od ludzi w lesie., nikomu nie wadzą
co ty pierdolisz, oni pewnie siedzą w lesie blisko jakiegoś miasta
ludzie też chodzą do lasu na spacery z dziećmi, psami itd.
Średnio mi to wygląda na cokolwiek innego od zwykłej napaści i próby ewentualnej kradzieży.
Co innego bezdomny co sra na chodniku w centrum miasta a co innego bezdomny co mieszka gdzieś sobie kurwa w lesie i nikomu nie wadzi.
Jacyś specjalnie brudni też nie byli ani najebani.
Ktoś podrzuci materiał? Nie mogę znaleźć, a był na hardzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów