Zauroczony wynikiem ostatniej ekspertyzy pochodzącej z komisji Macierewicza, postanowiliłem zrekonstruować przebieg wydarzeń z 10 kwietnia 2010 roku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Parówka miała za mało parówki w parówce, więć nie jestem pewnien czy można uznać twoje dochodzenie za wiarygodne.
a nie posrało cię po parówce i oliwce?
na poczatku nawet apetycznie wyglada
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
a gdzie brzoza ?
To małe okrągłe i zielone, to Leszek?
kanonizowany, - brzoza jest - dwa ostatnie zdjęcia - to te dwa połamane kawałki.
GoldRoger777, - to tylko silniki.
GoldRoger777, - to tylko silniki.
która oliwka to kaczyński ?
Tupolew ma trzy silniki i wszystkie z tyłu, przy ogonie. Te na skrzydłach to na pewno bomby. Kurwa dałeś nowe dowody dla Macierewicza.
O skurwesyn. Pull Up! ahead terrain! Pull Up! AAAA kurwa giniemy!!!!
faza56 napisał/a:
O skurwesyn. Pull Up! ahead terrain! Pull Up! AAAA kurwa giniemy!!!!
w gpws nie ma "ahead" tylko samo "terrain terrain - pull up, pull up"
ser jakiś felerny, nie rozpuścił się w mikrofali? wtf
Piwo za zmarnowanie parówki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów