Lepsze na przód czy tył? W tym materiale przedstawiamy eksperyment, w którym sprawdzaliśmy 3 rodzaje napędów z różnymi konfiguracjami opon.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Lepsze na przód czy tył? W tym materiale przedstawiamy eksperyment, w którym sprawdzaliśmy 3 rodzaje napędów z różnymi konfiguracjami opon.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tarcer123 napisał/a:
Spoko test nawet ciekawy. Ale gdzie tutaj jest czarny humor?
Łap:
Twój stary nie używał dobrych gum
Opony to jedyna z "części" auta która łączy was z ziemią. Nie oszczędzajcie chociażby na tym
mygyry napisał/a:
Dołożyć parę złotych i kupić dobre na przód i tył, to takie moje zdanie bez głupich testów...
Zawsze możesz kupić po taniości chińskie wielosezonówki. W zimie się ślizgasz, w lecie zresztą też. Po roku jazdy jesteś gotowy na wszystko. Rozwiązuje to także inne problemy, bo człowiek szybko oducza się jakichkolwiek przejawów "agresywnej" jazdy.
Ja tam nie wiem, ale myślę, że dobrze jest mieć opony na wszystkich kołach...
BrunerOvned napisał/a:
Łap:
Twój stary nie używał dobrych gum
A Twoja stara ciągle używa tych samych.
rekin44 napisał/a:
Opony to jedyna z "części" auta która łączy was z ziemią. Nie oszczędzajcie chociażby na tym
Masz rację. Paradoksalnie to właśnie na tym ludzie najczęściej oszczędzają. Kumpel prowadzi warsztat, wymienia dużo opon i widzę jak często przyjeżdżają wypasione suvy, bmw m na 19 i zakładają jakieś "dobre" używki albo chinczyki. Przecież nie widać, grunt że dobra felga jest.
Bo to Polska jest. Nie ważne że opona szmelc stara lub kiepski gatunek. Ważne że na alufeldze która się błyszczy i sąsiad zazdrości.
valdziu napisał/a:
też kilkukrotnie robiłem takie porównania, wcale węższe opony na zimę nie zawsze zdają egzamin, w zależności np od tego gdzie jeździsz.
Np, ostatnio RS7 Performance 605 KM z felgami 21 cali na płycie poślizgowej łatwo nie miałem z awaryjnym hamowaniem.
Hej Valdziu!
RS7 Performance to bardzo fajne i szybkie auto W Polsce są dwa RS7 Performance i tak się składa, że mój facet zna obu użytkowników. Pewnie jesteś jednym z nich, więc pozdrawiam Wrzuć jakiś temat z Twoim autkiem, bo to naprawdę rarytas i każdy sadol chętnie sobie obejrzy Możesz przykleić na tablice rejestracyjne jakąś nalepkę, coby Cię nikt nie rozpoznał, ale temat być musi, tysiące sadoli czekają! Pozdrawiam i czekam na temat Jakby co, to użyczę Driftboxa (urządzenie do pomiaru przyspieszenia), to od razu zmierzymy, bo podobno przyspiesza do 100 i do 200 lepiej, niż podaje producent
Czekamy na zdjęcia i filmy!
ja tam jeżdżę z czterema chujowymi i nie muszę przynajmniej kombinować, które do przodu a które do tyłu
@up niezła próba, ale chyba pomyliłeś fora. jak będę chciała pooglądać jakąś recenzję samochodu to obejrzę sobie Clarksona i spółkę.
@up a ty wolisz z przodu czy z tyłu?
Polecam naprzemiennie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów