📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo....
materiał daje do myślenia... bardzo, no i te autorytety panów w białych fartuchach... cholercia, pewnie bym zrobił dokładnie to samo...
materiał daje do myślenia... bardzo, no i te autorytety panów w białych fartuchach... cholercia, pewnie bym zrobił dokładnie to samo...
gdyby widział rażonego prądem może jeszcze by się namyślił....
Ejejej. A czy niektórzy zauważyli znaczek ~ przy bongmanie? Jebaniec w końcu sie dorobił -,-'
Czary napisał/a:
nie pierdol kurwa, dobrze gada, niewzne czy cipka czy kozak, nienawisc do niemcow jak najbardziej wskazana, nie na daremno ja tu rozpierdol sieje!Kozak w necie, cipa w świecie
salmonellas napisał/a:
50% ludzi to CHUJE!!!, super. Zajebali by cie, za nic
Za zle spojzenie lub za nieumiejetne prowadzenie rozmowy. A to sa powody do wybijania narodow!!
Niestety replikacja tego eksperymentu w Polsce ze względow etycznych jest zakazany, a szkoda, bo przez to musialem zmienic temat mojej pracy magisterskiej.
Autorytet to jedna sprawa, ale równie istotną jest przerzucenie odpowiedzialności. Tak mi każą, to robię - nie jestem odpowiedzialny za nic, po prostu wykonuję polecenia - koleżka w białym kitlu wydał takie polecenie. Na marginesie, ciekawi mnie jakie wyniki byłyby w Chinach ale z doświadczenia mogę oszacować, że jakieś 99%
Kurwa, to bez sensu jest. Moim zdaniem autorytet nie ma tu nic do rzeczy, jedynie przerzucenie odpowiedzialności. Jeśli za eksperyment dostanę kasę, a za wszystko co się stanie jest odpowiedzialny ten pan w białym to pstrykam po tych przyciskach ile mu się podoba, bo inaczej nie zarobię - proste.
Zajebiste oglądałem to w TV. Było to częścią innego ekperymentu to zadanie miało jedynie na celu wskazanie najsilniejszych jednostek które miały wziąć udział w ostatecznej rozgrywce
To chyba ci debile nigdy nie byli porażeni prądem, człowiek wtedy nie krzyczy bo prąd paraliżuje
jak na poczatku przeczytalem ze to zydowski eksperyment to od razu to wyjebalem. Hitler wroc zydow truc
alan 10, odsyłam do literatury. Głownie autorytet, Brak poczucia bezpośredniej odpwqiedzialności też. Ale to wykonawcy płakali i histeryzowali, że chcą przestać, więc odpowiedzialnośc tutaj kuleje. Zawsze pytali o pozowlenie osoby kierujące. Bądź prosili. Różnie.
Nie wkurwiajcie BongMana bo was zajebie sucharami:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów