📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cały dzień
Jakby mi dali naszych zachodnich sąsiadów to mógłbym ich nakurwiać prądem 24/7. Ale prawdziwym.
BongMan napisał/a:
Kozak w necie, cipa w świecieJakby mi dali naszych zachodnich sąsiadów to mógłbym ich nakurwiać prądem 24/7. Ale prawdziwym.
bongman zaczynasz mnie powoli wkurwiać tymi tekstami jak się nie podoba to włóż morde to piekarnika i odkręć gaz
Helmut, Hans, nie unoście się tak.
PS: Jaki kozak? Ty widziałeś kiedyś jak kozaczenie wygląda?
PS: Jaki kozak? Ty widziałeś kiedyś jak kozaczenie wygląda?
50% ludzi to CHUJE!!!, super. Zajebali by cie, za nic
@rockface123 ~BongMan ma kuchenkę elektryczną.
to niech się pierdolnie prądem będzie mniej roboty
Cytat:
W rzeczywistości było to odtworzenie rzeczywistego eksperymentu
To mi wystarczy, scrolluję dalej.
Grube strasznie.... Pewnie wszyscy tutaj zebrani tak samo by postąpili. :/
ciekawe ile placili za godzine ? chetnie bym się skusił oczywiście na nauczyciela
ostatnio to ogladałem chyba na discavery albo national geographic .
Jestem cipka - nie mogłabym za długo tego kontynuować
Ankane, mogłabyś. Chodzi tutaj o wpływ autorytetu (lekarza w kitlu itd). W trakcie eksperymentu Milgrama ludzie dokonujący rażenia prądem prosili o zezwolenie na zaprzestanie, zmianę osoby wykonującej bądź przerwanie eksperymentu. Gdy jej nie dostali, doprowadzali eksperyment do końca.
Nie chodziło tutaj o to, czy ludzie to sadyści, tylko o to, jak łatwo nas zmanipulować i podporządkować. wyszło na to, że baaardzo niewielu potrafi wyrwac się spod wpływu autorytetu, nawet jeśli czują, że robią źle.
Nie chodziło tutaj o to, czy ludzie to sadyści, tylko o to, jak łatwo nas zmanipulować i podporządkować. wyszło na to, że baaardzo niewielu potrafi wyrwac się spod wpływu autorytetu, nawet jeśli czują, że robią źle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów