@kamyk69
efekt jojo polega na tym, ze jedzac kurewskie minimum przez jakis czas (jak Creaters tu opisuje na swoim przykladzie) organizm wyrabia sobie zapotrzebowanie na energie, ktorej dostaje niedobor z codziennym pozywieniem, wiec kiedy dostanie jakias energie w postaci wegli albo tluszczu, odklada ja sobie na pozniej w tluszczu. dlatego ludzie, ktorzy glodowka zbili sobie w krotkim czasie sporo kilogramow, nie beda musieli duzo jesc zeby znowu sie zalac tluszczem. ja tak mialem z 3-4 lata temu, ze w 1-1,5 miecha zbilem z 15 kg tluszczu
a potem jedzac nawet minimum kalorii mimo wszystko zbieralem tluszcz poki to sie nie ustabilizowalo.
Cytat:
Nie ma to nic wspólnego z rygorem diety, ani z czasem jaki poświęciła, ta osoba, na schudnięcie. Jakby chudła 35kg przez 20 lat i potem wpie**alała tyle co przed procesem odchudzającym, również by przytyła.
jakby schudla 35kg w 2 miesiace na sile glodowka, albo podobnymi sposobami, to wystarczyloby zeby jadla 2-3 razy mniej i to nawet mniej kalorycznego jedzenia, a i tak by sie zalala tluszczem
Cytat:
Będziesz miał chwilę wolnego w pracy Anon, to poczytaj fora kulturystów. Zobaczysz, że nie masz racji
sfd.pl/Efekt_JOJO-t258041.html
(na dole strony jest ladnie opisane)
chyba jednak ma racje, a ty albo go nie zrozumiales, albo sam nie masz pojecia o czym piszesz
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz
-George Orwell